5 Haziran 2016 Pazar

Ana Sayfa » , , » Note Cosmetics Terracota Allık - Oriental Pink

Note Cosmetics Terracota Allık - Oriental Pink

5 Haziran 2016 Pazar
Note markasına ait çok fazla ürün deneyimlemediğimi söylemeliyim. Markayı bu kadar ihmal etmemin sebebi ise bence Watsons veya Gratis mağazalarında satılmıyor oluşu. Çünkü genel alışverişlerimi bu mağazalardan yapıyorum ve elimin altında olmayınca da farklı mağazalara gidip Note ürünlerini incelemek de aklıma gelmiyor açıkçası. Note markasına ait elimde fazla ürün olmasa da terracota allıklarından Oriental Pink isimli olanını deneyimleme fırsatı buldum.



Makyaj ürünü olarak pembe tonlu ürünleri kendime kesinlikle yakıştıramıyorum. Ne ruj ne de allık olarak pembeleri kullanmayı çok sevmiyorum bu nedenle de tercihim hep şeftali tonlarından yana oluyor. Oriental pink isimli allık ise isminde pink geçmesine rağmen pembe olmayan bir allık. 9 gr'lık ve fırınlanmış bir ürün olduğu için kesinlikle bitirmek mümkün olmaz sanırım.


Şeftali tonunda içerisinde ışıltılar barındıran bu allığı ben çok severek kullandım. Bu allığı far olarak da denedim ve bayıldığımı söylemeliyim. Renk olarak biraz The Balm Hot Mama'ya benzese de kesinlikle aynı değiller. Hot Mama içerisinde altın ışıltılar bulunuyor bu allık da ise böyle bir ışıltı yok. Oriental Pink allık simsiz ama aydınlık, ışıltılı bir bitişi var. Allıkların içerisinde ayna olmasını seviyorum. Aynasız olan allıklar ise bana çok gereksiz geliyor. Siyah ambalajı oldukça sade ve şık ancak biraz gereksiz kalın gibi geldi bana. 


Note Oriental Pink allığın kalıcılığı ise orta düzeyde diyebilirim. Akşama doğru güne devam edecekseniz tazelemeniz gerekebilir. Şeftali tonlarında güzel bir allık arıyorsanız Note'un 03 numaralı Oriental Pink isimli bu allığına bir şans verebilirsiniz. İndirimsiz fiyatı sanırım 40 TL civarında. Fiyatı biraz pahalı gibi görünse de uzun süre bitiremeyeceğinizi düşünürseniz verdiğiniz parayı hakediyor bana göre. Siz bu seri Note allıklarından herhangi birini denediniz mi?


8 yorum:

  1. Note un rujunu farını denemiştim ama allıklarını denememiştim fiyatı biraz fazla geldi ama denemye değer :)

    YanıtlaSil
  2. Biraz fiyatı pahalı ama ömürlük ürünlerden kolay kolay bitmez :)

    YanıtlaSil
  3. Rengi gerçekten şahaneymiş :) Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Woww rengi tam benlikmiş canımm x-)

    YanıtlaSil
  5. Alla alla note Rossmannda satılıyor ama sanki watsonsta da var diye hatırlıyodum karıştırdım galiba :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Okurken aynı şekilde düşündüm. İsminde pink geçiyor ama bariz şeftalilik barındırıyor bu güzel allık. İyi günlerde kullanın ^^

    YanıtlaSil