6 Haziran 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » Maybelline Color Tattoo Creamy Beige İncelemesi

Maybelline Color Tattoo Creamy Beige İncelemesi

6 Haziran 2016 Pazartesi
Maybelline ülkemize yeni ürünler getirmeye başladığı gibi bütün instagram Maybelline ürünleriyle doldu diyebilirim. Herkes koştu denemek için Maybelline ürünlerinden aldı. Bu ürünlerden en merak edileni sanırım Color Tattoo'ların yeni renkleriydi. Tabii ki bu Maybelline furyasından ben de nasibimi aldım ve Color Tattoo Creamy Beige ve Creme de Nude renklerini aldım. Creme de Nude rengini ise ilk olarak aldığım için öncelikle onun incelemesini blogumda yazdım. Okumak için ismine tıklayarak ilgili yazıya ulaşabilirsiniz.




Gelelim Creamy Beige isimli olan yeni Color Tattoo farına. Daha öncesinde bu mat seriden Permanent Taupe isimli gri far ülkemize gelmişti ve ben onu denedim. Bu gri olanı kullandığımda beğenmiştim ancak bu matları kullandığımda aslında o farın yapısının ne kadar sert olduğunu ve zor dağıldığını anlamış oldum. Creamy Beige'in yapısı diğer matlara göre daha kremsi ve kolay dağılıyor. Göz kapağına el ile uygulama yapıldığında daha rahat dağılıyor, kısa sürede sabitleniyor.


Güzel bir sütlü kahverengi tonu olduğu için göz makyajında benim gibi kahveleri, doğal tonları sevenler için baz olarak kullanımda ideal. Baz olarak kullanmasanız bile sizin için harika bir sür çık far olabilir. Hatta makyaj fırçası kullanmadan elinizde hafif dağıtıp, maskara sürüp hızlıca makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Gün boyunca benim göz kapaklarımda herhangi bir çizgilenme yapmadı ve kalıcılığı da beklediğimden daha başarılı.


Maybelline Color Tattoo krem farlar ile daha önce tanışmadıysanız ve kendinize bir tane almak istiyorsanız kesinlikle seçmeniz gereken renk Creamy Beige bana göre. Fiyatı ise 20 TL civarında olmasına rağmen indirim dönemlerinde çok daha uyguna, her gün kullanılsa bile tahminimce 1 yıla ancak bitecek olan bir far almış olacaksınız.


9 yorum:

  1. Colour tattoolar nedense ilgimi çekmiyor :/

    YanıtlaSil
  2. Renk gerçekten çok güzel ve tam benlik. Ancak bu krem farlar belli bir süre sonra taşlaşma yapıyor diye duydum ve hiç almadım.

    YanıtlaSil
  3. harika bir far yapısı biraz sert ama sabitlendi mi çıkmak bilmeyen harika bir baz bence..

    YanıtlaSil
  4. Bu da yok satıyor nerde baktıysam bulamıyorum renk dediğiniz gibi tam sür çık.. Çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  5. Renk çok güzelmiş , far kullanmayı tercih eden biri değilim ama renge bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Bu farların pratik bir şekilde el ile uygulanması ilgimi çekiyor. Ancak istediğim renkleri bir türlü bulamıyorum. Bu renge de bayıldım bakacağım mutlaka:)

    YanıtlaSil
  7. harika bir renkmiş, çok benzeri biraz lila içereni bende var catrice ten ama bu başka ya, nasıl kombinlere yakışır, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  8. Trendyol veya markafonide daha indirimli halleri de satılıyor bilginize :)

    YanıtlaSil
  9. İlk indirimde pink gold alacağım :)

    YanıtlaSil