10 Mayıs 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , , » Mac Alışverişim (Aydınlatıcı, Ruj, Fix+)

Mac Alışverişim (Aydınlatıcı, Ruj, Fix+)

10 Mayıs 2015 Pazar
Makyaj tutkunlarının en favori markalarından olan Mac'den son zamanlarda birkaç parça şey aldım. Aslında alışverişe ara vermeye karar vermiştim ama son zamanlarda her aldığıma bu son deyip sonrasında tekrar alıyorum. Bu Mac alışverişimden sonra uzunca bir süre ihtiyaç dışında alışveriş yapmamaya söz verdim kendi kendime. Bakalım bu sözümü ne kadar tutabileceğim.

mac aydinlatici ruj
Mac Alışverişi
Mac Fix+ ne zamandır aklımda olan bir üründü. Özellikle kuruyan bir cilde sahip olduğumdan gün içerisinde makyajımı bozmayan kuruyan cildime nem sağlayabileceğini düşündüğümden denemek istemiştim. Birkaç kere kullandım ve bu güne kadar almadığıma çok pişman oldum. Makyajın yüzümde çok daha doğal durmasını sağladı. Alt tarafı su ne var bu kadar abartılacak diye düşünenler varsa benim gibi hemen koşup küçük boyunu alın ve deneyin diyorum. Bu boy 30 ml ve fiyatı 34 TL.


mac ruj alisveris
Mac Ruj - Aydınlatıcı - Fix+

Saçlarımı tekrar bakır - turuncu rengine boyattığım için kullandığım pembe tonlu rujların çok kötü durduğunu farkettim. Saçlarımı merak edenler instagramda birguzellikhikayesi olarak beni bulabilirler. İşte saçlarımın renginden dolayı hiçbir rujum olmayınca bir ruj arayışına girdim. Mac'de 10-20 ruj denedikten sonra sonunda kendime en çok yakıştırdığım bu Viva glam serisinin VI rujunu aldım. Bu rujun rengi içerisinde hem kahvelik hem de turunculuk var. Mac rujlarının çok seveni var ve bu benim ilk mac rujum bakalım ben de çok sevecek miyim. Mac rujlarının fiyatı 55 TL.

mac soft n gentle
Mac Viva Glam VI Ruj, Soft n Gentle Aydınlatıcı

Aldığım aydınlatıcı ise tabii ki meşhur Soft n Gentle. Bana bu kadar yakışan bir aydınlatıcı daha olmadı sanırım. Çok doğal bir ışıltı veriyor gerçekten. Mağazada denedikten ve bu güzel ışıltıyı gördükten sonra almazsam olmazdı. Daha detaylı olarak ilerleyen günler de blogumda paylaşacağım. Soft n Gentle'ın fiyatı ise 89 TL.

Benim son zamanlarda yaptığım Mac alışverişimin detayları bu şekildeydi. Umarım bu uzunca bir süre son alışverişim olur. Özellikle yaz sonuna kadar renkli kozmetik olarak herhangi bir ürün almamayı düşünüyorum. Benim bu konuda sözümü bozan tek şey bloglar ama onları da okumayı çok seviyorum. Sizin bloglar yüzünden aldığınız ürünler var mı?


20 yorum:

  1. Cok güzel ürünler almissin canim güle güle kullan! Soft n Gentle benim de alinacaklar listemde uzun bir süredir yazili ama ona bir türlü sira gelmedi :))

    YanıtlaSil
  2. Mac Fix+ benim de aklımda olan ürünlerden cnm ;) Güzel bir alışveriş olmuş, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan harikalar! Zevklerimiz de çok benziyormuş aydınlatıcının çok beyaz tenli olduğum için lightscapade olanı var çook çok memnunum aklında olsun bildiğimiz göz karıştırma fırçasıyla çok çok iyi sonuç veriyor okulda bi arkadaşım hatta gelip yüzüme elledi ay ne sürdüüün parlak parlak çok güzel diye eliyle yüzümü kaplıyodu:D Fix plusı da yeni aldım çok sevdim!

    YanıtlaSil
  5. Sözümü tutacakmiyiz emin değilim ama bunlara da Hayır demek olmazdi doğrusu canim☺

    YanıtlaSil
  6. Sözümü tutacakmiyiz emin değilim ama bunlara da Hayır demek olmazdi doğrusu canim☺

    YanıtlaSil
  7. hepsi çok güzel güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  8. Harika güle güle kullan ruju çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  9. Çok harika ürünler...

    YanıtlaSil
  10. Özellikle ruju çok beğendim.. Güle güle kullanın....:)

    YanıtlaSil
  11. Uzun zamandır ben de Mac Fix + 'ı almak istiyorum; göz makyajımda pigmentleri uygularken kullanmak için. Küçük boyunu almak daha iyi olur. Umarım alışveriş yapma isteğini dizginleyebilirsin; ben de bu aydan sonra öyle yapmayı planlıyorum...

    YanıtlaSil
  12. Tabi ki bloglar etkili. Şimdi bu ruju gördüm ben di mi? Yapacağım iş belli satın almak.
    İhtiyaca göre değil de blog gezerek alışveriş listesi hazırladığım olmuştur benim.
    Güzel günlerde kullanın:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. güle güle kullaı güzel ürünlerrr

    YanıtlaSil
  14. Güle güle kullan canım ben artık alışveriş yapmamaya karar verdim annem çok kızıyor :(

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel ürünler. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  16. Mac ürünlerini bende kullandım memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  17. aydınlatıcıyı denemek isterim
    bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil
  18. Ben senin yüzünden bu aydınlatıcıyı almazsam iyidir:)

    YanıtlaSil
  19. Hepsi çok güzel ürünler. Aydınlatıcıyı merak ettim. Bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil