29 Ağustos 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » Maybelline Lash Sensational Maskara İncelemesi

Maybelline Lash Sensational Maskara İncelemesi

29 Ağustos 2016 Pazartesi
Maybelline Lash Sensational maskara yine yurt dışında çok popüler olup ülkemize geldiğinde de kapış kapış giden bir üründü. Tabii ki bu furyaya ben de kapılıp çıkar çıkmaz aldım ama elimde açık maskaralar olduğundan hemen denemeye başlayamadım. Son 1 aydır düzenli olarak kullandıktan sonra Maybelline Lash Sensational maskara ile ilgili fikirlerimi merak edenlerle paylaşmaya hazırım.


Kavisli bir fırçası ve hafif ıslak bir yapısı var. İlk kullandığımda çok abartmışlar bu maskarayı hiç bir etki yapmadı kirpiklerimde diye düşündüm. Hala da çok abartıldığını düşünüyorum ama kullanmaya başladıktan bir süre sonra yapısı biraz daha kıvamlı bir hal aldı ve bu kıvamlı hal sayesinde benim de daha çok hoşuma gitmeye başladı. 


Kirpiklerim oldukça düz ve kirpik kıvırıcıyla bile istediğim kıvrıklığı elde edemiyorum. Maybelline Lash Sensational maskara ile de öyle aman aman kıvrılmadı kirpiklerim ama yine de belirli bir fark yarattığını söylemeliyim. Aslında kıl fırçaları daha çok seviyorum ama bunun plastik fırçasıyla da kolay uygulama yapabiliyorsunuz. Fırçanın ucu fazla büyük olmadığından bulaştırmadan sürmek mümkün. Maybelline'in denediğim tüm maskaraları gibi bu maskara da biraz zor çıkıyor.

Maybelline Lash Sensational maskara bugüne kadar kullandığım maskaralar içinde sevdiklerim arasında yerini aldı. Tekrar alıp kullanmayı düşünebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam 20 TL civarında bir fiyatı vardı. Siz bu maskarayı denediniz mi?

21 yorum:

  1. Ben de aldım ama elimdeki bitmeden kullanamıyorum hiç bir maskarayı. Sırasını bekliyor yani... :) Ben hep hacim istediğimden, bu maskaradan pek umutlu değilim ama umarım ki ben de severim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende kıl fırçaları çok seviyorum bunu denemedim alırsam da fırçası için merak edip alabilirim :))

    YanıtlaSil
  3. Herkes farklı bir şeyler söylüyor maskara hakkında . Keşke nasıl durduğunu da ekleyebilseydin :) Eline sağlık yinede :)

    YanıtlaSil
  4. Bende uzun süredir kullanıyorum. Maybelline ürün alana kupa hediye ettiği dönemde almıştım. Ama kupa için :) kirpiklerim normal ama birkaç kaç sürdüğümde istediğim sonucu alabiliyorum. Umarım bir gün bende yazarım bu rimel hakkında düşüncelerimi :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Elimdekiler bitince, kesinlikle aklımda benim de.

    YanıtlaSil
  6. Benim favori maskaram kesinlikle bu. Maybelline maskaralarına bayılıyorum cidden çok başarılı. Verdiği siyahlığı ve kirpiklerimi uzatmasını beğeniyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım son yazımda seni mime davet ettim, umarım katılırsın <3

      Sil
  7. Son zamanlarda en sevdiğim maskara :)

    YanıtlaSil
  8. Çok severek kullandığım bir maskara :)

    YanıtlaSil
  9. elimdekiler bitince alacağım herkes sevdi sanki :)

    YanıtlaSil
  10. Favori maskaram kesinlikle maybelline mor renkli olan maskarasi fiyati 14tl ve ayni takma kirpik etkisi veriyor.

    YanıtlaSil
  11. Bende kullanıyorum bu maskarayı ve fırçasının oval kısmıyla uygulayınca daha uzun yapıyor, dış tarafından sürünce de dolgunluk katıyor. 😊

    YanıtlaSil
  12. bende de var bu maskaradan memnunum ama çok fazla sulu bana göre kirpikleri çok yapıştıyıor

    YanıtlaSil
  13. bende kullanıorum bu maskaradan ama bana göre çok su bazlı bır yapısı var kirpikleri çok yapıştırıyor

    YanıtlaSil
  14. plastik fırça uygulama için daha kullanışlı olsa da ben nedense kıl fırçalı olanları tercih ediyorum. alışkanlık her halde :)

    YanıtlaSil
  15. acayip sevdiğim başucu rimellerimden biri :)

    YanıtlaSil
  16. Bloguma bekliyorum sizlerler coook eglenicez

    YanıtlaSil
  17. Bloguma bekliyorum lutfen gelin

    YanıtlaSil
  18. Harika rimel :) paylaşım için teşekürler harikasınız takipteyiz :)

    YanıtlaSil
  19. çok zor çıkması dışında efsane bir maskaraaaa güle güle kullann

    YanıtlaSil
  20. bazıları beğenmedi bazıları beğendi bu maskarayı , kararsız kaldım ben de

    YanıtlaSil