30 Mayıs 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , , » Maybelline Color Tattoo - Creme de Nude İncelemesi

Maybelline Color Tattoo - Creme de Nude İncelemesi

30 Mayıs 2016 Pazartesi
Maybelline son zamanlarda atağa geçti ve yurt dışında çok sevilen ama ülkemizde satılmayan pek çok ürününü ülkemizde satışa sunmaya başladı ve herkes gibi ben de koşarak merak ettiğim ürünleri aldım. Bu nedenle önümüzdeki günlerde blogumda yeni gelen Maybelline ürünlerini sıklıkla göreceksiniz. Bu yazımın konusu ise Maybelline Color Tattoo'ların mat olanlarından Creme de Nude.


Color Tattoo'lar aslında krem farlar ancak baz olarak da çok rahatlıkla kullanılabiliyorlar. Creme de Nude rengi baz olarak kullanmak için daha uygun bir renk. Yapısı ve sürümü oldukça kolay. Baz olarak uygulandığında ise üzerinde renkleri rahatlıkla karıştırabiliyorsunuz. Ayrıca göz kapağındaki damarlı görünümü çok başarılı bir şekilde nötrlediği için aslında sür çık bir far olduğunu da söyleyebiliriz. Yani baz olarak kullanmak yerine tek başına bu farı da sürerek ve eyeliner ile harika bir makyaj ortaya çıkarabilirsiniz.


Sarı alt tonlu bir renk olduğu için ten rengi ile güzel bütünleşiyor bence. Üstelik oldukça kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Hatta tek başına kullanımda bile beklediğimden daha kalıcı olduğunu gördüm. Sürdükten kısa bir süre sonrasında sabitleniyor. El ile uygulamada en başarılı sonucu veriyor ama ben el ile ürün uygulamayı sevmiyorum nedense. Benim göz kapağımda herhangi bir birikmeye neden olmadı. Mac paint potlarından Soft Ochre isimli renge muadil olarak gösteriliyor ancak baktığım fotoğraflara göre biraz ton farkları mevcut.


Maybelline Color Tattoo'ların yeni renklerinden olan Creme de Nude ve Creamy Beige benim aldığım renkler. Başka bir yazıda ise Creamy Beige olanından sizlere bahsedeceğim. Maybelline Color Tattoo'ların sanırım 20 TL gibi bir fiyatı var ancak ben indirimli olarak 11 TL'ye aldım sanırım. Mac'in paint potlarının fiyatlarını göz önünde bulundurduğunuzda Maybelline Color Tattoo'lar kesinlikle çok daha uygun ve iyi alternatifler. Hemen herkesin koşarak almasından dolayı biraz zor bulunsa da eğer bulursanız almanızı gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir ürün oldu.

11 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürleer :)

    YanıtlaSil
  2. Elimdeki soft ochre bitince ben de denemek istiyorum. Güle güle kullanın ^.^

    YanıtlaSil
  3. Bu gelişmeden haberim yoktu, iyi olduğu geldiği biz geri kalmayalım :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyor rengi. güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  5. Normalde de fiyatı uygun ama indirimde çok daha uygunmuş gerçekten, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Her yerde arıyorum bi türlü bulamıyorum :/ İndirimde bakmadığım yer kalmadı bulmak imkansız gibi :)

    YanıtlaSil
  7. Rengi çok güzel ama bulması sıkıntı umarım bulurum kapatici olarak bile zor durumda kalınırsa kullanılır o kadar başarılı bence

    YanıtlaSil
  8. Ben de aldım indirimde baz olarak kullanıyorum çok memnun kaldım

    YanıtlaSil
  9. Yaz geldiginde kremsi ürünler kullanmak yerine toz far kullanmayı tercih ediyorum, bu da çok güzelmiş emeginize saglık :)

    YanıtlaSil
  10. ben bu markanın bu tekli farlarından istiyorum ya istiyorum evet :)

    YanıtlaSil
  11. Maybelline şu yeni far paletinde şu sıralar aklım hepde far paleti diyorum taktım ama far kullanmayı sevmiyorum ne olacak böyle :D

    YanıtlaSil