1 Mayıs 2016 Pazar

Ana Sayfa » , , » Baharın Renkleri Etkinlik Detayları ve Sponsorlar

Baharın Renkleri Etkinlik Detayları ve Sponsorlar

1 Mayıs 2016 Pazar
24 Nisan Pazar günü sevdili Zeynep Ayral ve Serap Kahraman'ın davetiyle Bursa Gold Majesty Otelde güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Masalarımız biz gelmeden özenle hazırlanmış ve de sponsorlarımızın hediyeleri de masamızda yerini almıştı. Hal böyle olunca yemeklerimiz gelene kadar hepsini kurcaladık. 


Etkinliklerin en güzel yanı tabii ki yeni dostluklar kurabilmek. Güzel bir günden sonra bize de harika hatıralar kaldı tabi ki. Etkinliğin en güzel yanlarından biri Starbucks ekibinin yanımızda olması ve bize harika sunum eşliğinde ikram ettikleri kahveler oldu. Sonrası ise hep sohbet muhabbet. 



İsterseniz bu güzel etkinlik sonrasında benimle eve gelenlere beraber bakalım.


Pastamız @ichigocaketr den geldi. Ayrıca bizlere harika kurabiyeler de yapmışlar. Özel günleriniz için pasta yapan bir yer arıyorsanız bakabilirsiniz. @tatlimocom ise şık bir kutu içerisinde kekler ve çikolatalı lezzetler göndermiş bizlere. @mrandmrspopcorn bir karamelli bir de chedarlı popcorn yollamış ki zaten hemen bayılarak yedik ve bitti. Karamelli olan damak zevkime göre fazla şekerliydi ama cheddarlıyı beğendim. @fitnutfistikezmesi ise organik, şeker içermeyen bir ürün. 


Cook zaten sanırım hepimizin evinin vazgeçilmez bir markası. Bir tarafı alüminyum folyo diğer tarafı yağlı kağıt olan yeni ürünü göndermiş bizlere. Doğrusu pişirmede alüminyum folyo kullanmaktan hoşlanmıyordum ama bunu deneyeceğim. Starbucks termosuma ikiz geldi. Aynısından daha önce almış olsam da kullanışlı olması nedeniyle severek kullanacağım. @ekozkozmetik vanilya kokulu oda spreyine de bayıldım doğrusu. @hulya_taki 'ya özel tasarım kolyesi,@ibrahimgungor /@ebrualtinkaynak ' a şık tasarımlı kolyesi ve @forhappydays a güzel vintage broşları için teşekkür ederim.


@sirdetarjan , @vissamateturkiye , @natracareturkiye ve Seely ürünlerini ilk defa deneyeceğim markalar olacak.


Mediwell çok merak ettiğim dudak bakım kremleri ve bir sürü bakım ürünü göndermiş. Bioderma ise zaten severek kullandığım makyaj temizleme suyu ve de ilk kez deneyeceğim bir kremini hediye etmiş bizlere. Lesoleil ise son zamanlarda sıkça gördüğüm bir marka. Lapitak ürünlerini zaten severek kullanıyordum. Merak ettiğiniz markaların isimlerine tıklayarak sitelerine ulaşabilirsiniz.


Otacı daha önce denemediğim bir şampuan ve bir sürü tester ürün göndermiş. Atelier Rebul kolonyası ve el kremi bir harika kokuyor doğrusu. Megaprocosmetics fırçalarının daha önce de bir kaç çeşidini almıştım. Yakında detaylı yazısı gelecek. Watsons ise her zamanki gibi yanımızda olarak bir kutu göndermiş. Detaylar kısa zaman sonra gelecek.

Ayrıca fotoğrafta olmayan ve hepimizde bir güzel kırmızı gül gönderme nezaketi gösteren İnci Çiçek'e gösterdikleri nezaket için teşekkür ederim.

5 yorum:

  1. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Güle güle kullanın hediyeleri fırça yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güle güle kullanın. Makyaj fırçalarını özellikle merak ettim,hiç kullanmadım bu markayı..

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullanın x-) hepsi de çok cici ve güzel ürünler (h) kullandıkça yorumlarınızı da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan hepsini, atelier rebul el kremini çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan hepsini ig den takip ettiğim kadarı ile güzel bir etkinlik oldu..

    YanıtlaSil