13 Ekim 2015 Salı

Ana Sayfa » , , » Aksesuar Dosyası - Tek Küpe Modası

Aksesuar Dosyası - Tek Küpe Modası

13 Ekim 2015 Salı
Aksesuarlar bir kadının şıklığını arttıran parçalar. Aksesuar olarak en çok tercih ettiğimiz şey ise küpe sanırım. Son zamanlarda ünlülerin küpeli farklı şekillerde kullandığını görür olduk. Bunlardan biri ise tek küpe modası. Peki bu tek küpe modasına nasıl ayak uydurabiliriz ?  

tek kupe modasi


Emma Watson bu modaya ilk ayak uyduranlardan. Üstelik de tek küpe modasını sokak stiline de kırmızı halıdaki stiline de bunu çok güzel uyarlamış. Tabii biz her gün kırmızı halı stilimizle dolaşmadığımız için ben sizlere daha çok bu modası günlük hayatımıza nasıl uygulayabiliriz bunu ele alacağım.


tek kupeler

Tek küpe modasını kullanmanın en kolay yolu saçları balerin topuzu yapmak bence. Özellikle de küpeniz Cara Delevinge'nin ki gibi kocaman ve abartılı ise kesinlikle onu ön plana çıkarmak için saçları topuz olarak kullanmak yerinde olacaktır. Küpeniz daha minik ise saçlarınızı yana doğru tarayıp, kalanları kulak arkası yaparak çok zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

tek kupe trendi

Milla Jojovich kocaman küpesini saçını harika bir yan topuz yaparak tam da gözümüzün önüne koymuş. Bu hepsi birbirinden güzel hanımların içinde en hoşuma giden Milla Jojovich oldu sanırım.

Ben bu tek küpe modasını günlük hayatta kullanılabilir olduğu için çok sevdim. Üstelik gece şık bir ortamda da kocaman küpeler ayrı bir şık hava yaratıyor. Şu kocaman küpelerden en kısa zamanda ben de kendime bir tane edinmeliyim. Ne dersiniz sizce de güzel bir aksesuar modası değil mi? 


15 yorum:

  1. Cara Delevingenin ki çok güzel bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Çok uzun zaman önce ortaokul çağlarımda Blue Jean diye bir dergi vardı.. müdavimiydim diyebilirim. bi sayısında kapak kızı Alicia Keys'di. ya da posterini de vermiş olabilir. Kulağında aksesuar küpe vardı. Cara Delevinge'nin gibi. Bayılmıştım ve ozamanlar adını bilemediğim için yana yana o küpelerden aramıştım ama bulamamıştım.. Şimdi moda oldu ona şaşıyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Benim de çok beğendiğim tek küpeler var. Hatta yakında blogta yayınlıycam.

    YanıtlaSil
  4. eskiden de vardı çok severim :-))

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severim bu modayı. Bir kulakta minik diğerinde uzun olmasına da ayrıca bayılırım <3

    YanıtlaSil
  6. çok eskiden yine modaydı..büyük küpelere bayıldım..

    YanıtlaSil
  7. Cara Delevinge ve Milla Jojovich küpeleri çok hoş :)

    YanıtlaSil
  8. Ben sevemedim bu küpeleri :(

    YanıtlaSil
  9. Tek küpe modası çok eskidende vardı. Bende sanırım eskilere dönebilirim.

    YanıtlaSil
  10. Ay yaşasın bir ara hep tek küpe takmak istiyordum şimdi moda olmuş yeey!
    www.ciddiolamiyorum.blogspot.com bloguma göz atarsanız çok sevinirim. (k)

    YanıtlaSil
  11. Evet bende çok seviyorum tek küpe ve moda olması tekrardan çok güzel...

    YanıtlaSil
  12. ilk fotoğrafdaki küpe çok hoş, çok da beğendim, diğerleri bana biraz avam geldi ama yinede tercih edenlerin zevklerine saygı duyuyorum, sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Ennnn sevdiğim aksesuar modası... Benim de favorim kesinlikle Milla Jojovich....

    YanıtlaSil
  14. Ayy Emma Watson'a bayıldımmmm <3 tek küpe takmayı çok seviyorum. Özellikle uzun zincir tarzı küpeler çok hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil