1 Eylül 2015 Salı

Ana Sayfa » , , » Nivea BB - Clean Temizleme Suyu

Nivea BB - Clean Temizleme Suyu

1 Eylül 2015 Salı
Makyaj temizleme suları hayatımıza girdiğinden beri o kadar çok sevildi ki hemen her marka bu sulardan çıkarmaya başladı. En son olarak da Nivea bizler için BB-Clean Temizleme suyunu çıkardı. Temizleme sularını ben de artık günlük rutinimin bir parçası olarak kullanıyorum. Nivea'nın bu ürününü reklamlarda ilk gördüğümde pek bir merak etmiştim. Çünkü hayatımıza bir de BB algısı girdiği için, sanki diğer sulardan farklı olarak daha bir bakım yapacak, pek çok etkiyi bir anda bana verecek gibi geldi.

nivea makyaj temizleme suyu


Hem yüz hem de göz için olan Nivea BB-Clean temizleme suyu 200 ml'lik bir ürün. 5 etkili bir temizleme sunuyor bizlere. Bu etkileri ise; arındırmak, temizleme, nemlendirmek, cilt kusurlarını azalatmak ve cildi hazırlamak. Kendi kullanım deneyimime göre bendeki etkilerini size anlatayım.
Makyaj sonrasında ten makyajımı temizleme konusunda kendisini başarılı bulsam da göz makyajım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kuru bir cildim olduğu için kullandığım ürünlerdeki kurutucu etkiyi anında fark ediyorum. Bu anlamda ise cildimi kurutmadı ama ekstra da bir nem sağladığını düşünmüyorum. Ayrıca cildimi yeteri kadar arındırdığını da hissetmedim. Hassas ciltler için uygun olduğu söylenen bu ürün benim hassas cildimde herhangi bir olumsuzluk yaratmadı.

Nivea BB-Clean Temizleme Suyu bana göre piyasadaki temizleme sularından daha farklı bir iş yapmıyor. Hal böyle olunca da benim için sıradan kalıyor. Tabii ki bundan sonrasında daha çok sevdiğim temizleme sularını alarak devam edeceğimden tekrar bu ürün günlük rutinimde yer bulamayacak sanırım.

10 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Nivea'nin anane zamanimizdan kutulu kremler i disinda hicbir urunune sempatim yok ;)

    YanıtlaSil
  3. Nivea'nin anane zamanimizdan kutulu kremler i disinda hicbir urunune sempatim yok ;)

    YanıtlaSil
  4. Makyaj yapmadığımdan hiçbir fikrim yok bu ürünler hakkında. Ben bazen gül suyu bazen de maden suyu ile yüzümü temizlerim...

    YanıtlaSil
  5. Nivea'nın vücut bakım ürünlerini seviyorum ancak cilt bakımında pek tercih etmiyorum

    YanıtlaSil
  6. Bu tip temizleyiciler içinde en Bioderma Sensibo H2O tek geçerim... Sevgiyle... https://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  7. Nivea ürünlerine güvenirim. Bunu da deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  8. Kuru ciltli olduğum için bu yazı çok işime yaradı, teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  9. Sadece BB adıyla çıktığı için merak uyandıran bir temizleyici demek ki. Yorumlar için teşekkürler canım, almayı düşünüyordum vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
  10. BB temizleyici iyi bulan pek çok yorum okudum ancak kendim denemeyi tercih etmedim.Bu temizleme sularında göz makyajını layıkıyla temizleyen yok ne yazık ki...

    YanıtlaSil