18 Ocak 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , » The Balm Meet Matte Far Paleti- 2015 #panthatpalette

The Balm Meet Matte Far Paleti- 2015 #panthatpalette

18 Ocak 2015 Pazar
Youtube'da son zamanlarda rastladığım ve izlemekten keyif aldığım bir seri var. İçinde bulunduğumuz yıl boyunca bir far paleti seçerek o far paletini bitirmeye çalışıyorsun. Benim de elimde bir sürü far paleti var ve neden ben de yapmayayım dedim. Instagram'da da #panthatpalette taginden takip edebileceğimiz bu çalışmaya katılmak için ben de The Balm Meet Matte far paletini seçtim. Tabii ki bu paleti seçmişken sizlerle de başlangıç durumumu paylaşmak istedim.
the balm meet matte
The Balm Meet Matte

The Balm ambalajlarının güzelliğine diyecek yok, hepsi birbirinden güzel üstelik de çok sağlamlar. Bu palet içerisinde 9 farklı renk mat far bulunuyor. Simli parıltılı farları sevmiyorsanız bu palet tam size göre diyebilirim.

the mat far paleti
The Balm Meet Matte Far Paleti

Benim far paletimin son durumu böyle. Matt Gallagher rengini kaşımda da kullandığım için epey çukurlaştı. Matt Smith ve Matt Patel'de çukurlaşmalar var ama diğer renkleri çok az kullandım. Hadi renkleri biraz daha yakından inceleyelim.

the balm meet matte
The Balm Meet Matte Far

Renkleri soldan sağa doğru sizlere anlatacağım. En soldaki renk Matte Patel mat bir gri, bu rengi bazen kahverengiyle karıştırarak kaşlarımda bile kullanıyorum. Soğuk bir geçiş rengi. Matt Schilling bir petrol yeşili, pek kullandığım bir renk değil. Matt Batali koyu kahverengi, içerisinde biraz morluk barındırıyor sanırım. Matte Chung mat uçuk pembe. Matte Horowitz ve Matte McDonald değişik mavi tonları. Mavi de sıklıkla kullandığım bir renk değil. Matte Ramirez ve Matte Gallagher kahvenin güzel tonları, severek kullanıyorum. Matte Smith de benim bitirmekte hiç zorlanmayacağım mat krem rengi. 

The Balm Meet Matte far paletini 2015 yılında kullanarak bitirmeyi planlıyorum. Tabii ki yeşilleri ve mavileri sonuna kadar kullanamam ama en azından onlarda da biraz delik açmayı istiyorum. Eğer siz de #panthatpalette tagini yapmak istiyorsanız bana da bildirmeyi unutmayın.

9 yorum:

  1. çok güzel bir paletmiş gerçekten, fakat benim gözümde hepsi dağılıyor farların, bana önerebileceğin bir far bazı var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm'ın put a lid on it far bazını çok severek kullanıyorum ben. Size de öneririm.

      Sil
  2. The balm paletlerine aşığım hepsi birbirinden güzel =) Takipteyim sevgiler =)

    YanıtlaSil
  3. Ahh ahhh bunları paylaşarak bloggerlar da benim cebimde delik açtılar onu nabiciğiz bacııııım :)

    Bloğunuzu severek takip ediyorum. Siz de bu acemi çaylağa destek verirseniz çok bahtiyar olurum :)

    http://kozmetiksandigi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir noktaya değinmişsin İlayda. Aynen ben de o durumdayım :)

      Sil
    2. Blog paylaşımları çok faydalı, ürünleri satın almadan haklarında bir çok bilgiye sahip oluyoruz amma velakin bununla birlikte de cebimizdeki delik büyüyor :) Bir delik de sen açtın bu ürünü tanıtarak :)

      Sil
  4. Ben de bu palet severek kullanıyorum. Mavi tonları ve yeşil tonu benim de asla bitiremeyeceğim renkler olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Renkleri cok güzelmis cidden, bayildim. :)

    YanıtlaSil
  6. blog yazılarının faydalı olduğu da cebimizdeki devasa delik de kesin, katılıyorum :) ama ben bi daha almayacağım. (? böyle demek de tehlikeli oluyor kendimden biliyorum^^)
    far paletindeki yeşil-mavi tonlar daha az olsaydı, ama bi dahaki indirimde belli olmaz alabilirim?.

    YanıtlaSil