29 Ekim 2014 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , » 2014-2015 Kalem Elbise, Etek Modelleri Nelerdir? Nasıl Kombinlenir?

2014-2015 Kalem Elbise, Etek Modelleri Nelerdir? Nasıl Kombinlenir?

29 Ekim 2014 Çarşamba
Neredeyse aylardır kalem elbise, kalem etek modellerine bakıp duruyorum. Özellikle ünlülerin davetlerde giydiklerine baktığım zaman çoğunlukla tercihlerinin kalem elbise olduğunu görüyorum. Ancak tabii ki kalem elbise ya da etek giymek isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı tüyolar var. Çünkü kalem etekle çok zarif olabileceğiniz gibi, yanlış kombinlediğinizde de çok kötü bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Kişiyi çok zarif gösterdiğini düşündüğüm kalem elbiselerden siz de almak istiyorsanız yazımın devamını okuyarak fikir edinebilirsiniz.

kalem elbise modelleri
Kalem Etek Modelleri

Bu modelin giydiği kalem elbiseyi herhangi bir davette giyebileceğiniz gibi üzerine şık bir ceket alıp ofisinizde de giyebilirsiniz.

kalem etekler
Kalem Etek (Kim Kardashian)

Kim Kardashian'ın giydiği bu kalem eteğe bakar mısınız? Bu fotoğraf photoshop ile mi yapılmış yoksa Kim Kardashian her zaman bu vücut hatlarına sahip de diğer fotoğrafları mı photoshop bilemedim gerçekten. İri kalçaları ve göbeği olan kişilerin kalem etek ya da elbise giymelerinin ne kadar kötü bir görüntü yarattığına iyi bir örnek bu fotoğraf sanırım.

kalem etek modasi
Kalem Elbise (Victoria Beckham)

Bir de Victoria Beckham'a bakalım. Onun gibi ince vücut hatlarına sahip olanlara çok yakışıyor kalem elbise ve etekler. Nispeten daha sade olan bu elbiseyi günlük olarak da kullanmak mümkün.
Kalem elbiseler dizin hemen altında bittiği için altına kesinlikle düz ayakkabı giymemelisiniz. Eğer boyunuz kısa ise bu elbise modeli sizi olduğunuzdan daha kısa göstereceği için bu modelden kaçınmalısınız.

Kalem elbise ya da etek giymek ve kombinlemek oldukça zor olsa da kişiyi zarif gösterdiğini düşündüğümden günlük hayatımda kullandığım bir stil oldu. Siz kalem elbise ya da etekler hakkında ne düşünüyorsunuz?



2 yorum:

  1. En Kaliteli Temaları Sizin İçin Hazırladık Ve Sitenize En Güzel Şekilde Yapın Diye Premium Temalarla
    Sitenizi Daha Keyifli Hale Getirin http://yazarhocam.blogspot.com/ Adresini Girmenizi Yeterli

    YanıtlaSil