8 Haziran 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » The Body Shop Mağaza Etkinliği

The Body Shop Mağaza Etkinliği

8 Haziran 2016 Çarşamba
Geçtiğimiz cumartesi günü Bursa Korupark The Body Shop mağazasının davetiyle güzel bir etkinliğe katıldım. Bir blogger için kozmetik ürünlerle dolu bir mağazaya gitmek ve özgürce kurcalamak ne kadar büyük bir keyif size anlatamam. The Body Shop mağazasını da gönlümüzce talan ettik, kurcaladık, ürünleri sürdük sürüştürdük.



The Body Shop benim hafızama cilt bakım ürünleri ve kremleriyle hatta body butterları ile kazınsa da aslında çok güzel kozmetik ürünler de üretiyor. Özellikle son zamanlarda çıkan fondötenin rengini açmak ya da koyultmak için kullanılan ürün pek bir revaçta. Bir de yeni CC kremler çıkmış. Aslında her birini tek başına elimde denediğimde çok değişik gelmese de üçünün belirli oranlarda karıştırılarak elde edilen rengin uygulamasını çok sevdim. En sağdaki pembe olan da cilde aydınlık bir görünüm veriyor ki onun tek başına performansını sevdim.



Yeni mi çıktı yoksa ben mi yeni gördüm bilemiyorum ama bu shimmer waves isimli aydınlatıcı üründe fena halde aklımda kaldı. Sanırım iki rengi vardı. Bu rengi daha çok sevdim ama diğer renk de bronzluk içerdiğinden yazın çok güzel olabilir diye düşünüyorum.



Mağazaya yeni gelen Vitamin E serisi bakım ürünlerini de deneme fırsatımız oldu. Cildimizi daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı hedefleyen bir seri. Özellikle kokularına bayıldığımı söyleyebilirim. Seriye ait bir esans losyonu var. Daha öncesinde böyle bir ürün kullanmadığım için ilk dikkatimi çeken o oldu. Aslında denemek istediğim bir üründü.


Mağazadan ayrılırken yeni çıkan Vitamin E serisine ait ürünlerden oluşan çok şık bir hediye kutusu benimle eve geldi. Ayrıca bir tane far ve oje de ben aldım ancak fardan ve ojeden daha sonra alışveriş yazımda bahsedeceğim. The Body Shop Bursa Korupark mağazasına ve Öznur Hanım'a bizleri ağırladıkları ve keyifli bir gün geçirmemizi sağladıkları için çok teşekkür ederim.


11 yorum:

  1. güle güle kullan güzel bir etkinlik olmuş :-))

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş hoşmuş böyle etkinliklere henüz hiç katılamadım be ya :)

    YanıtlaSil
  3. Süper bir etkinlikmiş, ben de el ve vücut kremlerine bayılıyorum. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Body Shop denilince benim de aklıma hep kremler geliyor.

      Sil
  4. Çok güzel bir etkinlik. Orada olsam kendimi kaybederdim;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de kaybetmemek için çok zor tuttum kendimi.

      Sil
  5. Güzel bir etkinlik olmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan, çok güzel bir gün geçirmişsiniz :)

    YanıtlaSil
  7. Esya tasimaktan bikmisligimla gelmekten vazgecmistim. Keske gelseymisim ne guzelmis :)

    YanıtlaSil