5 Mayıs 2016 Perşembe

Ana Sayfa » , , , » Rimmel London Instaflawless Makyaj Bazı

Rimmel London Instaflawless Makyaj Bazı

5 Mayıs 2016 Perşembe
Merhaba;
Rimmel London Watsonslarda satılan benim de çok sevdiğim bir marka. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünleri bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bir ürün çıkardı Rimmel London. Malum instagram uygulaması artık hayatımızın her anına girdi. Hepimiz bir selfie çılgınlığına kapıldık gidiyoruz. İşte Rimmel London bundan ilham alarak selfie çektiğimizde cildimizi daha düzgün gösterecek bir makyaj bazı olarak instaflawless isimli bu ürünü yaratmış.



Bir güzellik blogu olarak tabii ki misyonum yeni çıkan ürünleri denemek ve sizlere tecrübelerimi aktarmak. İçimdeki kozmetik canavarına da böyle bir kılıf buldum. Alışveriş yapmak benim misyonum. :) Instaflawless makyaj bazını almaya sıra gelmemişti henüz ama bir etkinlik sırasında hediye edilen Watsons kutumdan çıktı ve ben de deneme şansı buldum. Bendeki rengi 006 Light Medium. Zaten ülkemize seri olarak her renk gelmemiş. Aslında renge fazla da takılmamak lazım çünkü bu ürün bir fondöten ya da bb krem gibi cilde fazlasıyla bir renk verme amaçlı değil. 


Ambalajın üzerinde yazan "perfecting" yani mükemmelleştirici kelimesi beni ilk cezbeden şey oldu. Ürünün en önemli özelliği de bu. Tabii kullanım sonrasında her şey mükemmel olmuyor ancak cilt kusurlarında bir blur etkisi yani bulanıklaşma etkisi yaratıyor. Uygulama sorasında cildimdeki hafif kızarıklıklarda renk tonunu eşitlediğini ve de kadifemsi bir görüntü yarattığını söyleyebilirim. Tabii bu yorumları yaparken genel olarak cildimde bir kusur olmadığını, hafif gözeneklerim ve burun çevremde hafif kızarıklar olduğunu söylemeliyim. Yani eğer ki çok kusurlu bir cildiniz varsa tabii ki tek başına bu ürün size yetmeyecektir ancak ben instaflawless ı yaz boyunca tek başına rahatlıkla kullanacağımı söyleyebilirim. Tüm bu olumlu gözlemlerime rağmen yağlı ciltler sever mi bilemedim açıkçası. Çünkü ışıltılı bir ürün ve gün içerisinde yağlanma sorunu olanlar çok da sevmeyebilir. Ah bir de harika kokusundan bahsetmesem olmaz.

Rimmel London Instaflawless makyaj bazının fiyatının indirimsiz olarak 15 tl civarında olduğunu düşünürsek kesinlikle denenebilecek bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.



13 yorum:

  1. Ben hergün kullanır oldum üzerine sadece pudra sürüyorum inanılmaz memnunumm ;)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj bazı kullanmayı hiç sevmedim, gözenekli bir cilt tipim olmasına rağmen. Biraz kusurdan kimseye zarar gelmez bana kalırsa.
    Keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Uygun fiyatlı gördüğün ilk makyaj bazı galiba 😂
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. kuru ciltliler daha çok sevmiş ama ben de sevdim yazın biraz pudra ile rahatça kullanırım ...

    YanıtlaSil
  5. Yağlı ciltlere uygun olmadıgını bende düsünüyorum. gözenek sorunum nerdeyse hiç yok ama yazın bunu sürüp çıkılabilir güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  6. Yağlı bir cilt tipim var bu ürün beni o yüzden çok korkutuyor ☺️

    YanıtlaSil
  7. Karma cildimde kullandığım ilk günler daha bir sevmiştim.Sonra alıştım mı altına uyguladığım ürünlerden dolayı mı bilmiyorum biraz parlama yaptı.Bir süre daha deneyip yorumlayacağım bende ;)

    YanıtlaSil
  8. Bende bayıldım bu ürüneeeee :)

    YanıtlaSil
  9. Bende çok severek makyaj bazı olarak kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Karma cilde sahibim, bi testerla denesem iyi olacak :)

    YanıtlaSil
  11. Bende yağlı cilde sahibim ve çok merak ediyordum bunu :) galiba önce bir tester filan denesem daha iyi olacak (f)

    YanıtlaSil
  12. Bir süredir baz olmadan makyaj yapmıyorum eksik bişey varmış gibi geliyor. Oysa eskiden aklıma gelmezdi bile.
    Markanın gerçekten güzel ürünleri car ben de seviyorum.
    Buna da bakalım o halde.
    Paylaşım için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  13. Makyaj bazı kullanan birisi değilim ama Rimmel London'ın bu bazını bende merak ediyorum :) sevdiğim bloggerlar da daha önce de karşılaşmıştım :))

    YanıtlaSil