2 Mayıs 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , » Makeup Geek Farları - Chickadee ve Creme Brulee

Makeup Geek Farları - Chickadee ve Creme Brulee

2 Mayıs 2016 Pazartesi
Merhaba,
Makeup Geek keşke ülkemizde olsa dediğim markalardan biri. Özellikle mac farlara muadil olan farları ve uygun fiyatıyla bence ülkemizde olması gerekiyor. Bu yazımın konusu ise Makeup Geek farlarından Chickadee ve Creme Brulee


Ben Makeup Geek farlarını www.beautybay.com isimli siteden aldım. Sitede anastasia beverly hills, morphe gibi ülkemizde olmayan ancak popüler olan markalarda var. 22 dolar üzerindeki alışverişlerinizde Türkiye'ye kargo ücretsiz geliyor. Sanırım benim elime de 20 gün kadar bir sürede sorunsuz olarak ulaştılar. Ben aldığımda tanesi 6 dolardı farların ancak şu an zam gelmiş ve 6.7 dolar olmuş ancak yine de bence çok uygun. Makeup geek farları Mac boş paletlerinin içine tam uyuyorlar. Aslında Mac farları gibi arkaları mıknatıslı değil ama bir tık daha büyük olduklarından düşmeden durabiliyorlar.


Uzun araştırmalar sonucunda Chickadee ve Creme Brulee renklerinde karar kıldık. Gerçekten karar vermek çok zor oldu. Youtube da bir sürü video izledim. Daha fazla renk almak istiyordum ancak elime geçmezse üzülmeyeyim diye iki renk aldım. Farların yapısı oldukça yumuşak ve gözde rahatlıkla karıştırılabiliyorlar. Toz toz olup fazla dökülme yapmadıklarını söyleyebilirim. 


Chikadee her zaman bulunamayacak bir renk olduğu ve de turunculara bakırlara hayran olduğum için seçtiğim bir renk oldu. Özellikle katlanma bölgesinde renkleri ısıtmak için güzel bir renk.  Creme Brulee ise sıcak tonlu, genel kullanıma uygun bir kahverengi. Her iki renkten de çok memnun kaldım. Aklımda kalan bir kaç renk Makeup Geek farı daha var. Sırada almak istediğim o kadar çok ürün var ki onlara da sıra gelir mi bilmem.

9 yorum:

  1. renkler harikaymış ama..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Creme Brulee rengi çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Bakır tonu daha bir güzelmiş sanki, keyifle kullan:))

    YanıtlaSil
  4. Keşke ülkemize de gelse ya da ulaşılması kolay olsa. Renkler süper, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Mutlulukla kullan :) Renkler şahane :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel renkler :)) güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  7. Chikadee almadığıma pişman oldum :(

    YanıtlaSil
  8. Brulee'yi çok beğendim Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. Naturel renkler işte ben bu tonlara bayılıyorum.

    YanıtlaSil