16 Mayıs 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , » Dior Nude Tan Golden Shimmer Aydınlatıcı İncelemesi

Dior Nude Tan Golden Shimmer Aydınlatıcı İncelemesi

16 Mayıs 2016 Pazartesi
Kozmetik ürünlerine ilgi duyan herkes sanırım artık "Aydınlatıcı nedir? Nasıl sürülür?" biliyordur. Aydınlatıcılar konusunda hemen hepimiz bilgi sahibi olduk, peki kendinize, cilt tonunuza uygun aydınlatıcıyı bulduk mu? İşte orası muamma. Hal böyle olunca da aydınlatıcı konusuna bir el atarak ve bir dünya para ödeyerek bir de Dior marka bir aydınlatıcı alayım dedim. Dior'un Nude Tan isimli koleksiyonunda çıkan bu Golden Shimmer aydınlatıcıyı Douglas mağazasında gördüğüm gibi vuruldum.



Dior'dan aldığınız tüm ürünler yanında bir kadife kese ile beraber geliyor. Kutunun içinden bir de bu kabuki fırça çıktı. Gümüş aynalı ambalajı da oldukça şık doğrusu. İçini açınca uzunca bir süre dokunmadan seyrettim. İnsan nasıl kıyar ki bu güzelliği bozmaya. 



Yapısı kesinlikle toz toz olmaya müsait değil. Hatta ilk dokunduğumda biraz sert bir yapıda olduğunu, fırçaya almakta zorlanacağımı düşündüm ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Dior Nude Tan Golden Shimmer aydınlatıcı adından da anlaşılacağı gibi sarı altın ışıltılı bir aydınlatıcı. Metalik bir bitişi var. Pigmentasyonu ise fotoğraftan da anlayabileceğiniz gibi harika. 6.5 gr'lık bir ürün olduğunu düşünürsek bitirebileceğimi sanmıyorum.


Dior'un Nude Tan koleksiyonunundaki bu Golden Shimmer isimli aydınlatıcı ne yazık ki sınırlı üretim. Fiyatını duyunca da iyi ki sınırlı üretimmiş diyebilirsiniz. Ne yazık ki ben bu ürünü Douglas mağazasından 175 TL'ye aldım. Evet fiyatı belki yüksek ama ne yapalım bu da benim tutkum.



16 yorum:

  1. Buna ben de vuruldum :) Ancak elimde zaten bitiremeyeceğim kadar aydınlatıcı olduğu için unutmaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef benim de elimde bitiremeyeceğim kadar aydınlatıcı var ama seviyorum ben onları.

      Sil
  2. Benim tutkum derken :)) Cidden yapısı ve rengi çok güzelmiş, fiyatının hakkını veriyordur eminim. Güzel günlerde kullan dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. Ya her şeyi (fiyatını miyatını) bi kenara bıraktım sırf şu havalı duruşu sayesinde bile alınır. :)

    YanıtlaSil
  4. içim gidiyor zaten bayılırım Dior ürünlere iyi ki sınırlı üretimmiş hakikaten yoksa kendimi kaybedebilirdim..

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum bu aydınlatıcıya ya çok çok güzel x-)

    YanıtlaSil
  6. Fotograglara hayranlikla bakiyorum resmen :D Ben parasinida gectim nasil kiyip kullanirim diye dusunuyorum😂 Gule gule kullan canim. Ay masAllah diyeyim de gozum kalmis gibi oldu:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, şekli bozulmasın diye kenardan kenardan kullanıyorum. :))

      Sil
  7. insanIN elinde çok fazla ürün olunca görmezden gelmesi gerekiyor O_O

    YanıtlaSil
  8. harikaymış, bu ürünle ilgili son zamanlarda çok sevildiğine dair sayısız yorum okudum, gerçekten fiyatının ahakkını veriyor demek ki. Ben de elimdekileri bitirip bir kere olsun iyisinden olsun şeklinde yeni ürünler alacağım, bu da fikir olsun bana, çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kesinlikle öyle yapmamız lazım ama gözümüz doymuyor maalesef.

      Sil
  9. İnsan kullanmaya kıyamaz <3

    YanıtlaSil
  10. Hem aydınlatıcının rengine hemde yanındaki kabuki fırçaya bayıldım.Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil