14 Nisan 2016 Perşembe

Ana Sayfa » , , , » Rimmel London Kontür ve Aydınlatıcı Paleti - Face Sculpting and Highlighting Palette

Rimmel London Kontür ve Aydınlatıcı Paleti - Face Sculpting and Highlighting Palette

14 Nisan 2016 Perşembe
Rimmel London Watsons tarafından ülkemize getirilen hemen hemen denediğim her ürününü sevdiğim bir marka. Markanın pek çok ürünü olduğu gibi yeni çıkan bu kontür ve aydınlatıcı paleti de Kate Moss imzasıyla karşımıza çıktı. İnstagramda bu ürünü gördüğümde kesin ülkemize gelmez diye düşünürken Watsons beni ters köşe yaparak bu ürünü oldukça hızlı bir şekilde ülkemize getirdi. Şık tasarımını çok beğendiğim ve pratik bir ürün olduğunu düşündüğüm için de hemen aldım.



Genellikle makyajınızı benim gibi evde yapmıyor ve iş yerinde ya da gittiğiniz yerde yapıyorsanız çantanıza pratik ürünler atıyorsunuzdur eminim. Çünkü ben yanıma ayrıca bir aydınlatıcı ya da kontür ürünü aldığım zaman çantam dolup taşıyor. Bu nedenle çoğu zaman bir allıkla yetiniyorum. Rimmel London'ın yeni çıkardığı bu kontür ve aydınlatıcı paleti ise hemen hemen bir allık büyüklüğünde 3 farklı ürünü barındırdığı için benim derdime bir çare oldu.


Bu üründen sanırım 3 farklı renk mevcut ancak gördüğüm kadarıyla ülkemize 2 renk gelmiş. Benim aldığım ise 02 Coral Glow isimli olanı. Higlight yani aydınlatıcı olarak kullanılacak olan kısım benim için günlük kullanımda yeterli ışıltıyı sağlıyor ancak ışıl ışıl olmayı sevenler için belki biraz yetersiz kalabilir. Kontür için olan kısmı bence kontür içinpek uygun değil. Hem mat değil içerisinde ışıltı barındırıyor hem de kontür için fazla sıcak tonlu ancak allık ile beraber uygulandığında güzel bir ton elde ediyorsunuz. Zaten günlük hayatta keskin bir kontür yapmayan ben gibiler için ideal. 


Rimmel London kontür ve aydınlatıcı paletinin pigmentasyonu bence başarılı. Tek dokunuşta rengini yeterli derecede veriyor. Kalıcılığı ise orta düzeyde diyebilirim. Gün ortasında biraz tazeleme gerektirse de zaten rahatlıkla çantada taşınabildiği için bu da pek bir sorun sayılmaz. Özellikle yaz aylarında sıklıkla kullanacağımı düşünüyorum. Hatta yanınıza far paleti bile almayıp sadece bu ürünle hem göz makyajınızı hem de cilt makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Bu saydığım özelliklerden dolayı Rimmel London'ın bu paleti benden fazlasıyla geçer not aldı. 

Rimmel London Kontür ve Aydınlatıcı paletinin fiyatı ise 17.90 TL. 

7 yorum:

  1. bence çok şirin bir ambalajı var alabilirim ambalajının güzelliğine vuruldum yok böyle bişi :D

    YanıtlaSil
  2. Burada ki Watsons'ta henüz yok gelir gelmez inceliycem yakından,güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  3. renkleri harika bence palet de çok şirin hiç ihtiyacım yok ama almak da istiyorum :-(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al al aklında kalacağına yanında dursun. :)

      Sil
  4. Bir de tazeleme gerektirmeseydi paha biçilemez bir Urin olurdu demek ki. Her güzelin bir kusuru var 😅

    YanıtlaSil