20 Aralık 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , » Yves Rocher Kayısılı Yüz Peelingi

Yves Rocher Kayısılı Yüz Peelingi

20 Aralık 2015 Pazar
Yves Rocher'in kayısılı yüz peelingi blog dünyasındaki en popüler peelinglerden biri. Hemen hemen herkes beğenmiş, bayılmış ve çokça övmüşler. Tabi hal böyle olunca ben de denemek istedim ve satın almak için Yves Rocher'in yolunu tuttum. Bir süre boyunca stoklarda bulamadım bu ürünü. Bulduğum zamanda hemen denemeye başladım. Ürünün neredeyse yarısını bitirdiğime göre artık yorumlarımı da sizinle paylaşabilirim.


Kokusunu çok sevdiğimi belirtmeliyim. Tanecikleri ise tam kıvamında ne çok büyük ne de çok küçük. Peeling uygularken cildi tahriş etmiyor. Uygulama sonrasında ise cildime bir miktar nem verdiğini, kurutmadığını söylemeliyim. Hafta 1 kez uyguladım ben bu ürünü. Gerçi bazen üşenip atladığım haftalar da olmadı değil. 



Genel olarak yapısını, kokusunu, uygulama sonrasında verdiği hissi sevsem de olmazsa olmaz bir ürün olmadı benim için Yves Rocher kayısılı peeling. Ayrıca akneli ve hassas ciltlere önerilmediğini ve paraben içermediğini belirteyim. 50 ml'lik ürünün fiyatı 14,90 TL. Yves Rocher kayısılı yüz peelingini siz denediniz mi?

19 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum.. Cildimde de hiç bir sorun yaratmadı.. Ayrıca gerçekten kokusu çok tatlıı :)

    YanıtlaSil
  2. nee hassas ciltlere önerilmiyor muu ;-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırken bana kuru ciltlere önermiyoruz demişti ama bilemedim :-?

      Sil
    2. Aslında ben hem kuru hem de hassas ciltliyim ama herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

      Sil
  3. ya ben henüz deneyemedim ama çookuzun zamandır aklımda cildim zaten sivilce tedavisinden dolyı soyulduğundan peeling kullanmam yasak ama tedavim biter bitmez alacağım. yazınızı çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. bende çok severek kullanıyorum düzenli kullanımda cildimi nemlendirip sağlıklı bi görünüm veriyor ama sivilceli dönemlerde ve hassas ciltlerde kullanmak cildi daha da tahriş ediyor

    YanıtlaSil
  5. Bende senin gibi, popüler diye aldım henüz yeni yeni kullanıyorum bende unutuyorum bazen ^-^ Ellerine sağlık çok güzel bi' yazı olmuş..

    YanıtlaSil
  6. o kadar da beğendiğim bir ürün olmamıştı benim için siz güle güle kullanın blog ve instagramdaki çekilişime bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Merak etmiyorum dersem yalan olur :)

    YanıtlaSil
  8. Kayısı yağının yüz temizliğindeki önemini yıllar önce fark etmiştim, eminim bu üründe harikadır sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Almak için kaç kere uğradıysam hep yoktu, güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  10. Çok merak ettim. Deneyeceğim..

    http://www.modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil
  11. Peeling, en sevdiğim konu... :)

    YanıtlaSil
  12. Bende aynı fikirdeyim canım. Aman aman övülecek bir peeling olmadığı kesin. Anlık etkileri ve temiz bir cilt için tercih edilebilir.

    YanıtlaSil