25 Aralık 2015 Cuma

Ana Sayfa » , , » Mac Paint Pot Let Me Pop İncelemesi

Mac Paint Pot Let Me Pop İncelemesi

25 Aralık 2015 Cuma
Mac'in paint potları aslında bildiğimiz krem farlar. İster tek başına isterseniz de baz olarak uygulama yapabileceğiniz ürünler. Bu yazımda sizlere bahsetmek istediğim paint potun adı ise "Let Me Pop". Bir dönem bakır saçlarım olduğundan makyajımı da bu tonlara yakın kullanmayı çok sevdiğim için aldım. Aslında hala bakır saçlarımı çok özlesem ve de yaptırmak için can atsam da oldukça sık boyanmak ve ciddi bir bakım gerektirdiği için şimdilik vazgeçtim kendisinden. 


Let Me Pop içerisinde sarı ışıltıları olan bakır hatta turuncu bir krem far. Tek başına kullanıma uygun aslında ama bakır farların altında da çok seviyorum ben. Yapısı oldukça yumuşak. 5 gr olduğu için kolay kolay bitebilecek bir ürün değil. Nitekim benim ki de 1,5 yıldır benimle. Henüz bir kuruma belirtisi yok.



Bu far ile ilgili söyleyebileceğim tek olumsuz şey, sürerken parmak ile yaydırmaya çalışırken dikkat edilmezse fazla ışıl ışıl oluyor. O yüzden fırça ile pıt pıt şekilde sadece istediğiniz noktalara farı bırakmalısınız. Kalıcılığı fazla olduğundan o an fazlasını silseniz bile ışıltıları kalabiliyor.


Rengine vurularak aldığım Mac "Let Me Pop" paint potu severek de kullanıyorum. Bakalım bozulup kurumadan kendisini bitirebilecek miyim? Tabii ki de bitirebileceğimi sanmıyorum. Eğer benim gibi bir kozmetik bağımlısı değilseniz bu farı almanıza kesinlikle gerek yok. Çünkü her gün kullanabileceğiniz bir ürün olmadığı için muhtemelen siz bunu bitiremeyeceksiniz ve de paranız boşa gitmiş olacak. Mac paint potların fiyatları 69 TL. Her ne kadar bunu önermesem de paint potlardan çok popüler olan painterly ve soft ochre rengini de baz olarak almanızı öneririm. Bu fiyata her gün kullanabileceğiniz ve de her gün kullansanız bile yaklaşık 1 yıl boyunca bitmeyen bir far bazınız olur. Sizin önerebileceğiniz bir paint pot var mı?

17 yorum:

  1. altın yansımasıyla cok güzel gözüküyor gercekten cok aklımda kaldı sanırım ilk fırsatta bunu da alacagım :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Rengi harikaymış tam benlik :)

    YanıtlaSil
  4. Renk harikaymış painterly bittikten sonra bi bakıyım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. merhabalar, üzerinde çalıştığımız ve şuan deneme aşamasın da oldugumuz sitemiz http://tanitiminiziyapalim.blogspot.com.tr/ destek verirseniz çok seviniriz. Sağlıcakla kalın.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki hemen bakacağım.

      Sil
    2. Renge bayıldım...constructivist çok güzel bir koyu kahve...bir bakmanızı tavsiye ederim...sevgiler...

      Sil
  6. Ne güzel parlıyo. Çok beğendim..

    http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim bu rengi...))

    YanıtlaSil
  8. Mac'in farlarıyla tanışmak henüz kısmet olmadı ama çok güzel de bir noktaya değinmişsin çok sık kullanamayacağım için ona verdiğim paraya da yazık olacak gibi. Ama itiraf edeyim rengi kalbimi çaldı :D Buarada ben de yakında saçıma kızıl tonları yaptırmayı düşünüyorum epey epey özlemişim kızıl saçlarımı :)

    YanıtlaSil
  9. Renk olarak çok hoş duruyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  10. Kahve ve bakır tonlarını çok severim. Harika ürün.

    YanıtlaSil
  11. Kahve ve bakır tonlarını çok severim. Harika ürün.

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir renk, keyifle kullan:)))

    YanıtlaSil
  13. Çok uzun süre dayanmış.. Işıltısı da çok hoş.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil