20 Kasım 2015 Cuma

Ana Sayfa » , , , , » Renkli Kozmetik Alışverişim - Catrice ve Max Factor

Renkli Kozmetik Alışverişim - Catrice ve Max Factor

20 Kasım 2015 Cuma
Son zamanlarda kendimi alışveriş konusunda kısıtladığım için pek de bir şey almıyordum. Ancak tabii ki yeni yeni bir sürü ürün çıkıyor ve bunlara kayıtsız kalmak oldukça zor. Ben de son zamanlarda renkli kozmetiklerden birkaç parça şey aldım. Özellikle far almayaya tövbeli olan ben dayanamadım ve yine bir tane Catrice far aldım.


Bir Alman markası olan Catrice Rossmann sayesinde ülkemize gelince tabii ki birkaç farklı ürün denemek farz oldu biz bloggerlara. Catrice'in ambalaj tasarımının sadeliğini çok sevdim ama dayanıklılık konusunu zamanla göreceğiz.


Catrice allığın ismi Sunrose Avenue. Fiyatı ise sanırım 14.5 TL idi. Rengine ilk gördüğüm anda vuruldum. İçerisinde hafif ışıltılar mevcut. Max Factor'un allığını ise pek çok kişide görünce dayanamadım aldım. Rengi çok yoğun gibi görünse de göründüğü kadar korkutucu değil. İsmi de 15 Seductive pink. İndirimli olarak 31 TL civarında bir fiyata aldım. Her iki allık için de daha detaylı yazılarımı önümüzdeki günlerde blogumda bulabilirsiniz.

new in brown far

Catrice'in farlarından bir süre kendimi alamadım. Sonunda da 750 New in Brown isimli bu farı aldım. Günlük kullanıma çok uygun, hafif ışıltılı bir far. Şimdilik kendisine bayıldığımı söylemeliyim. Tabii ki detaylar için bir süre daha kullanmalıyım. Fiyatı 9-10 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam.

Benim son zamanlarda aldığım renkli kozmetikler bu şekildeydi. Her ne kadar kendimi tutmaya çalışsam da içimdeki kozmetik aşkı zaman zaman bana galip geliyor. Catrice bizim için yeni bir marka olduğuna göre daha keşfedilecek çok şey var. Sizin bana önerebileceğiniz bir ürünü var mı?




18 yorum:

  1. ayyyy çok güzel görünüyorlar,bayıldım!10 lira tekli far için çok ya,essence'in 4lü farları 13 tl onları alırım daha iyi

    YanıtlaSil
  2. Catrice 'in allığını yaklaşık 1 senedir severek kullanıyorum canım, umarım sen de seversin (k)

    YanıtlaSil
  3. max factor allığı almamak için direniyorum yani :-(((((

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  5. max factor allık çok guzel bana pembe allık yakışmıyor orası ayrı ama:))gule gule kullan

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın .Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Farın rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. Max factorun o alligini daha once yazmistim bende blogumda.Umarim memnun kalirsin..ben severek kullaniyorum. Tabi cok beyaz oldugum icin rengini bende baya veriyo ama az aliyorum urunden. Gule gule kullanin.

    YanıtlaSil
  9. Max factorun o alligini daha once yazmistim bende blogumda.Umarim memnun kalirsin..ben severek kullaniyorum. Tabi cok beyaz oldugum icin rengini bende baya veriyo ama az aliyorum urunden. Gule gule kullanin.

    YanıtlaSil
  10. Gule gule kullanin guzel gorunuyorlar ☺️

    YanıtlaSil
  11. Allığın rengi gerçekten süper. Ben de bu aralar tam bu renk bi allık arıyordum. Kesin alırım artık.

    YanıtlaSil
  12. Farın rengi müthiş ya. Bir sonraki gidişimizde bende alacağım :)

    YanıtlaSil
  13. çok hoş şeyler almıssn

    YanıtlaSil
  14. kullanmayı sevmiyorum ama bakmak okumak dan çok hoşlanıyorum güzel ürünler güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  15. Sunrose Avenue favori rengim.Bu rengi aldıktan sonra ikinci bir renk seçemedim bile ...

    YanıtlaSil
  16. ne güzel şeyler almışsın öyle :) catrice allığa ve fara bayıldım

    YanıtlaSil
  17. Oriflame kozmetik ile henüz tanışmadıysanız sizleri oriflame ile tanıştırmak için burdayız. Oriflame ile evinizde ek iş yaparak, çevrenizdeki yakınlarınıza oriflame sistemini anlatarak aylık düzenli kazançlar sağlayabilirsiniz. oriflame üyelik için sitemizi ziyaret ederek üyelik talebinizi iletmeniz yeterlidir.

    YanıtlaSil
  18. Max Factor ün bu allığına bayılıorum. Çok iyi yapmışsın almakla...

    Eğlenceli bir pazar okuması için yeni postuma göz atabilirsiniz ;) http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/11/victorias-secret-fashion-show-2015-pink.html

    YanıtlaSil