12 Ekim 2015 Pazartesi

Ana Sayfa » , , » Farmasi Tender Blush Allık - 01 numara

Farmasi Tender Blush Allık - 01 numara

12 Ekim 2015 Pazartesi
Farmasi tamamen Türk menşeili bir firma olduğunu için ürünlerini daha bir severek alıyorum. Özellikle yerli firmalara daha çok şans vermek ve onları desteklemek hoşuma gidiyor. Farmasi allıklarını ise bloglarda sıklıkla görüp renklerini de çok beğeniyordum. Aslında pek allık tutkunu değilim ve elim bir allığa alıştı mı sürekli onu kullanıyorum. Bu nedenle de ne kadar çok farım varsa allığım da bir o kadar az. Farmasi allıklarını da bu kadar öven olunca neden ben de denemeyeyim dedim ve bir tane edindim.


Allıkların en sevdiğim yanı ise küçük ambalajı oldu. Allıklar kocaman olduğunda bitirmek mümkün olmuyor. Böyle küçük olması hem taşıma açısından rahatlık hem de sıkılmadan bitirebilmek mümkün. Benim aldığım ve de size burada anlattığım allığın numarası ise 01.


Renk olarak pembe tonlu bir allık 01 numara. İçerisinde ışıltılar var. The Balm Hot Mama gibi bu ışıltılar çok hafif ve yanaklarınızda simli simli durmuyor. Sadece hoş bir ışıltı bırakıyor. Ben de fazlaca ışıltılı allıkları sevmediğimden bu az ama hoş ışıltı hoşuma gitti.


Fırça ile kullanımda biraz tozuttuğunu söylemeliyim ancak tozutmayan bir ürün de çok sert oluyor ki bence bu allığın yapısı tam kararında. Pigmentine gelecek olursak; rengini çok çabuk verdiğinden biraz az kullanmak lazım. Eğer benim gibi elinizi bol kepçeden alıştırdıysanız ne yazık ki palyaçoya dönebilirsiniz. Yoğun pigmentli allıkları kullanmak konusunda kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

İndirim sırasında 12 TL'ye aldığım Farmasi'nin 01 numaralı allığını ben çok sevdim. Özellikle farklı renklerini almayı düşünüyorum. Bloglardaki pek meşhur olan 07 numara da benim sevebileceğim bir renk gibi duruyor. Bana göre bu allığın tek eksi yanı kullanılabilir bir aynasının olmayışı. Ancak belki bir ayna eklense fiyat daha yüksek olabilir. Siz hiç Farmasi allıklarından denediniz mi?

Aşağıdaki linke tıklayarak Farmasi'ye kendi üye kaydınızı yapabilirsiniz.

5 yorum:

  1. güzelmiş rengini de çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende de var annemle ortak kullanıyoruz, kararında sürmek zor olsa da alışınca çok seviyorsun :)

    YanıtlaSil
  3. bu farmasi ürünleri çok gözüme çalınır oldu bu ara. Rengine ben de bayıldım ayrıca

    YanıtlaSil
  4. Bende 07 numarasını kullanmaya başladım.Her haliyle çok şirin bir ürün bence :))

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel yorumlamışsınız. Farmasi hakkında merak ettiğiniz şeyleri sayfamızda bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil