15 Temmuz 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Watsons - Pure Beauty Exfoliating Gel İncelemesi

Watsons - Pure Beauty Exfoliating Gel İncelemesi

15 Temmuz 2015 Çarşamba
 Pure Beauty Watsons mağazalarında satılan bildiğim kadarıyla kore menşeili bir marka. Watsonsa her gittiğimde bu markanın önünden geçip bir şeyler almaya hevesleniyordum hep özellikle de bu markanın CC kremi çok övgü aldığından merak ediyordum ancak bir türlü almak kısmet olmadı. Sonrasında bir blog da Pure Beauty Exfoliating Gel'i gördüm ama ne yazık ki hangisi olduğunu hatırlayamıyorum. Merakıma yenik düşüp ben de aldım bu ürünü.

watsons pure beauty

Kapağını açtığımda bir koruma bandı var ve bu benim çok hoşuma gitti. Böylelikle ürünü ilk önce benim açtığıma emin oldum. İçeriğindeki nar sayesinde anti-oksidan bir etkisi var.  İçeriğindeki ürünler için Ecocert yani organik sertifikası mevcut ve de paraben, lanolin, alkol içermediği için benim gibi hassas bir cildiniz varsa da güvenle kullanabilirsiniz. Kan dolaşımını desteklediği ve de masaj yaparak uyguladığınız için hafif kızarıklık olabiliyor ancak 5 dk içerisinde bu kızarıklık geçiyor. Kesinlikle yanma veya bir irritasyona sebep olmadı benim cildimde.



Bu ürün cildi ölü hücrelerden arındırmak için kullanılan bir ürün. Kuru olan cildinize sürüyorsunuz. Gel yapıda bir ürün ve cildinize sürdüğünüz zaman hafif sıvılaşıyor. Dairesel hareketlerle uygulamayı yaparken elinize ölü deriler gelmeye başlıyor. Sonrasında ise duruluyorsunuz. Haftada 2 kez uygulanması tavsiye ediliyor ve her uygulamada fotoğrafta gördünüz şeyler cildimden çıkıyor.


Öncelikle makyaj yaptığım için bunların makyaj kalıntıları olabileceğini aslında ölü deri olmadığını düşündüm. Sonra makyaj yapmayan birinde denedim ve ondan da bu tip bir etkisi oldu. Aslında bu ölü deri olmasa sadece makyaj kalıntıları bile olsa yüzüme böylesine bir arınma sağlamasını çok sevdim. Kese yapmış gibi oluyor cildinize sadece kese yaparken yarattığınız tahriş yok. 

Watsons mağazalarında satılan Pure Beauty markasının nar özlü bu exfoliating jelini sizlere gönül rahatlığı ile öneririm. Temiz içeriği var ve kullanımı kolay. Üstelik de cildime çok iyi geldi. Daha ne olsun diyorum. Bittikçe alacağım favorilerim arasına eklendi bile.

20 yorum:

  1. o gördüğün blog benim bloğum olabilir belki canım yakın zaman da ben de tanıtmıştım bu ürünü ve çok güzel gerçekten sen de çok güzel anlatmışsın=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir canım. Sayende harika bir ürünle tanışmış oldum. :)

      Sil
  2. güzel bir ürün paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir ürüne benziyor,

    YanıtlaSil
  4. Nasil da etkiliymis, super

    YanıtlaSil
  5. Nasil da etkiliymis, super

    YanıtlaSil
  6. Ürünün tasarımı, kapağın içinde koruma bandı oluşu, ve nar özlü olması kesinlikle pozitif. Güle güle kullanın.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Gule güle kullan cnm merak edip bir türlü deneyemediğim bir marka ;) bi bakim bende

    YanıtlaSil
  8. gerçekten iyiymiş kese yapsan kızarır ve bu kadar bile çıkmaz. teşekkürler anlattığın için.

    YanıtlaSil
  9. Çok farklı bir ürün. ilk defa gördüm böylesini. Ambalajı çok güzel.

    YanıtlaSil
  10. Çok enteresan. Ölü derilerin bu şekilde atılması çok süper. Çok etkikeyici olmuş.

    YanıtlaSil
  11. Aradığım ürün bu sanırım :)

    YanıtlaSil
  12. Güzel ve etkili bir peelingmiş

    YanıtlaSil
  13. Buldum o zaman aradığımı 👍🏻👍🏻👍🏻

    YanıtlaSil
  14. Faydali bir yazı teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. Cildi rahatlattığı için bu tür ürünleri seviyorum, koruma bantı da artı bir özellik,iyi bayramlar dilerim.

    YanıtlaSil
  16. Süper bir yazı, almak da kararsızdım (:

    YanıtlaSil
  17. Keseye gerek kalmadan, cildi hırpalamadan iyi bir temizlik işte, ne güzel...

    YanıtlaSil
  18. Kore markalarından herkes çok memnun. denemek lazım :)

    YanıtlaSil