29 Temmuz 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Gladyatör Sandaletler Nasıl Giyilir?

Gladyatör Sandaletler Nasıl Giyilir?

29 Temmuz 2015 Çarşamba
Bu yaz sezonuna damgasını vuran bana göre gladyatör sandaletler oldu. Aslında gladyatör sandaletler hayatımıza gireli çok oldu ama yıllar geçtikçe popülaritesini arttırdı. Romalı gladyatörlerden ilham alınarak tasarlanan bu sandaletler hem şık hem de rahatlar. Peki gladyatör sandaletler nasıl giyilir? Bu sandaletleri kombinlerken nelere dikkat edilmelidir? Pek çok modeller var, peki hangisi bana göre?

gladyator sandalet kombinleri

Öncelikle gladyatör sandalet kullanmak istiyorsanız bacak boyunuzun çok kısa olmaması gerekir. Zaten bacağınızın yarısını kapladığı için olduğundan daha kısa görünen bacaklarınız boyunuzun daha kısa görünmesini sağlayacaktır. Ancak bu tip sandaletleri çok seviyor ve giymek istiyorsanız dize kadar olanları değil ama daha kısa olanları tercih edebilirsiniz. Bacak boyunuz kısa ise sizlere önerim kalın bantlıları değil de ince bantlıları tercih etmeniz olacaktır. Tabii bir de daha açık renkteki modelleri tercih edebilir kısa bacakları olanlar. Ancak uzun bacaklarınız varsa hiç çekinmeden her modelini kullanabilirsiniz.


Bu sandaletleri kombinleyebileceğiniz en güzel parçalar mini şortlar ve mini etekler bence. Tabii salaş elbiseler de gladyatör sandaletlerle harika oluyorlar. Dore ya da lame olan sandaletleri de daha dar elbiselerle kombinleyebilirsiniz.


Gladyatör sandaletler her ne kadar düz olarak sıklıkla karşımıza çıksa da topuklu olan farklı modelleri de mevcut. Ancak Romalılardan yola çıkılarak tasarlanan sandaletler topuklu olmamalı bana göre. Eh bir de hafif bronz bacaklarınız olduysa bu yaz hemen bir sandalet edinmelisiniz. Zira bu sandaletler bronz bacaklarda harika görünüyorlar.


14 yorum:

  1. Güzel bacaklarda cidden güzeller:))

    YanıtlaSil
  2. Uzun ve ince yapılı hanımlara gençlere çok yakışıyor topukluları da gerçekten moda diye değilde üzerinde hakkını vererek yürüyecekler giysin.:))

    YanıtlaSil
  3. Çok imrendiğim ama bir türlü de giyemediğim bir modeldir...

    YanıtlaSil
  4. Çok imrendiğim ama bir türlü de giyemediğim bir modeldir...

    YanıtlaSil
  5. Çok imrendiğim ama bir türlü de giyemediğim bir modeldir...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bu sandaletlere bayılıyorum, önerilerini kesinlikle dikkate alacağım cnm ;)) Tşkler...

    YanıtlaSil
  7. Azcık uzun boylu olsaydım ya :)

    YanıtlaSil
  8. uzun ve düzgün bacaklarda harika duruyor :)

    YanıtlaSil
  9. Çok severim ama uzun bacak lazım bunlara :((

    YanıtlaSil
  10. Ah bu moda denen şey.Hiç bana göre değil dediklerimi bile beğenir oldum :)

    YanıtlaSil
  11. Tüm yorumlara katılıyorum, güzel bacak şart. Herkes giymesin bence (:

    YanıtlaSil
  12. cok seviyorum bunlari ben de

    YanıtlaSil
  13. Güzel bacaklarda şahane güzel duracak bir ayakkabı :)

    YanıtlaSil
  14. İnce ve uzun bacaklarda harika duruyorlar. Ama bacaklar biraz tombulsa çok kötü duruyor. Tam moda kurbanı olmalık :) Ben en cok Valentino nunkileri beğendim. Mango onun taklidini yapmıştı ama cok kötü bi uyarlama olmuş. Kötü görünüyordu.

    YanıtlaSil