13 Mayıs 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » Too Faced - Chocolate Bar Far Paleti İncelemesi

Too Faced - Chocolate Bar Far Paleti İncelemesi

13 Mayıs 2015 Çarşamba
Too Faced ülkemizde Sephora mağazalarında satılmakta iken birden çekildi. Buna en çok üzülenlerden biri de benim. Çünkü bir far delisi olarak Too Faced far paletlerini oldukça beğeniyordum. Sephora üzüntümü duymuş olacak ki sınırlı sayıda Chocolate Bar far paletinden getirip satışa sundu ve ben de bu sınırlı sayıdaki paletlerden biri kapma şansına eriştim. Gelin bu güzel övgüler alan paleti beraber inceleyelim.

too faced far paleti
Too Faced Chocolate Bar

Öncelikle ambalajından bahsedelim. Metal, kapağı mıknatıslı oldukça sağlam görünen bir ambalaja sahip. Meşhur kokusundan bahsedecek olursak çikolata kokmuyor bence. Daha çok keklere koyduğumuz kakao tozu, vanilya gibi bir şey kokuyor. Adı Chocolate Bar olan bir paletten beklenildiği gibi kahve tonları ağırlıklı. 


too faced far
Too Faced Chocolate Bar Far Paleti

Farların yapıları oldukça yumuşak. Bazı renkler diğerlerine göre daha zor renk veriyor. Göze uygularken kolay karıştırılıyorlar. Renkleri koluma swatchlarken maalesef tersten yapmışım. Bazsız olarak renklere bakacak olursak; 

chocolate bar far paleti
Chocolate Bar Renkleri
En üst sıra renkleri (soldan sağa): Triple fudge, Black Forest Truffle, Milk Chocolate, White Chocolate, Gilded Ganage. Bu sıranın en pigmentli rengi görüldüğü gibi Gilded Ganage. Bu aslında yeşile dönük bir renk olsa da tende biraz kahverengi gibi görünyor. Milk Chocolate ise geçiş rengi olarak kullanılabilecek mat bir renk. White Chocolate mat krem rengi ve gramaj olarak diğerlerinden büyük. Sıklıkla kullanılacak bu rengin büyük olması büyük avantaj.

chocolate bar renkleri
Chocolate Bar Renkleri

Orta sıra renkleri (soldan sağa): Amaretto, Candied Violet, Strawberry Bon Bon, Semi-Sweet, Marzipan, Salted Caramel. Bu sıradaki Amaretto ve Salted Caramel renklerine bayıldım. Marzipan da çok çok çok sevdiğim renklerden biri oldu. Mat pembe olan Strawberry Bon Bon bu palette en az kullanacağı renk.

too faced chocolate bar
Chocolate Bar Renkleri

En alt sıra renkleri (soldan sağa): Hazelnut, Creme Brulee, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle. Bu sıra benim için efsane. Her renk ayrı bir güzel. Hepsi tek seferde renklerini harika veriyor. Bu sıradaki Champagne Truffle yine diğerlerinden büyük olan ve sıklıkla kullanılacak renklerden biri.

Too Faced Chocolate Bar far paleti Sephora'da 129 TL'ye satılıyordu. Bence bu fiyata alınabilecek en güzel paletlerden biri. Verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor. Sephora dışında bazı instagram hesaplarında da satılıyor. Umarım Too Faced ülkemize tekrar gelir ve ben diğer paletlerini de deneme şansı bulabilirim. Çünkü harika kombinasyonları olan çok kullanışlı paletleri var. Siz hiç Too Faced ürünlerinden denediniz mi?

27 yorum:

  1. hiç deemedım ve denemek isterımm renklerde gerçekten pastel gorunuyor FIYATIDA MAKUL Sevgiler Lezzet Tramvayı

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir palet, çok duydum ama maalesef ülkemizden çekildi ve gidip yakından görme şansı bile elde edemedim. Güzel yazı olmuş, sevgiler :) <3
    http://duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Denemeyenlerdenim ama bu paletin renkleri çok güzel. Fiyat fazla gibi görünsede "tam aradığım" dediğimiz ürün için hiç öyle olmuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Ucuz diye gereksiz birkaç ürün alıp aynı parayı veriyoruz nasılsa.

      Sil
  4. Renklerin tonları çok hoş ayarlanmış.Fiyat yüksekliği dışarıdan getirilmesinden kaynaklı sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bu kadar güzel ve uzun süre kullanılabilecek bir palet için fiyatı oldukça iyi.

      Sil
  5. Kutusu pek güzelmiş, hobicilere ne çağrışımlar yapar kimbilir:))

    YanıtlaSil
  6. Sephora'larda indirim dönemlerinde bile görüp sırf Too Faced diye almayı düşünsem de bu palet beni bir türlü çekemiyor. Renkleri gerçekten güzelmiş, bu yazıda da bir daha anlamış oldum :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  7. Kutu tasarımı farların kendisinden daha güzel

    YanıtlaSil
  8. Renkler şahane güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Ambalajı iştahımı kabarttı esasen :D Renkler ise mükemmel güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  10. çok istediğim bir paletti bu daha gelmeden ben instagram satıcılarından almıştım hiç pişman değilim :-))

    YanıtlaSil
  11. Kullanmamıştım ama şuan kullanmak istedim :) renk skalası çok iyi seçilmiş,gereksiz olan nerdeyse yok..

    YanıtlaSil
  12. koyu renkler bana göre değil ama ürünün kalitesi ortada

    YanıtlaSil
  13. Tasarım delisi biri olarak ambalaja bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  14. selam bloğunuzu ve sosyal medyada sizi takipteyim benim bloğuma da gelirseniz mutlu olurum kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr :)

    YanıtlaSil
  15. Renkler çok hoş... Ambalajı da çok orjinal doğrusu... :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Renkler çok güzel görünüyor. Ben de bu paleti almayı kafama koymuştum ancak Sephora'lara Naked ürünleri gelince hakkımı Naked 3 ten yana kullanayım dedim :)

    YanıtlaSil
  17. Elimde çok palet olduğundan almıyorum frenliyorum kendimi ama sanırım alacağım yakında offfff ne olacak bizim bu alışveriş deliliğimiz :)))

    YanıtlaSil
  18. Sephora'da gördüğüm ama fazlaca farım olduğundan almadığım fakat güzelliğine bayıldığım palet! İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  19. Ben valla bayıldım. Kutusu da kendi de süper

    YanıtlaSil
  20. Bu palette çok fena gözüm var, renkler müthiş, ambalajı çok şeker ;) Harika bir yazı olmuş,güle güle mutlu mutlu kullanın sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. Çok severek aldığım ve bıkmadan kullanacağım nadir paletlerden biri sanırım.Güle güle kullanın sizde :)

    YanıtlaSil
  22. Renkler çok güzel, hem de markanın kalitesiyle birleşince enfes...

    YanıtlaSil