22 Nisan 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , » The Body Shop Drop of Youth Uyku Maskesi

The Body Shop Drop of Youth Uyku Maskesi

22 Nisan 2015 Çarşamba
The Body Shop markası benim en sevdiğim markalardan biri. Gerek vücut kremleri, gerek parfümleri ile her zaman gönlümü fetheden bir marka olmuştur. Drop of Youth serisi ise markanın iddialı olduğu bir seri. Bu serinin en ilginç ürünü de sanırım uyku maskesi. Uyku maskesi kelimesini duyduğumda nasıl olur acaba diye düşünmekten kendimi alamadım. Bu ürünü sizlere tam anlamıyla anlatabilmek için yaklaşık 1,5 aydır düzenli olarak kullanmaya çalışıyorum. 

body shop drop of youth serisi
The Body Shop Uyku Maskesi
Öncelikle biraz ürünün yapısından bahsedeyim. Beyaz krem gibi görünse de muhallebi gibi bir kıvamı var. Aslında jöle gibi de denebilir. Yüzünüze sürdüğünüzde sıcaklıktan olsa gerek daha akışkan krem gibi bir kıvama geliyor. Ne kadar parmaklarsanız parmaklayın sonunda kapın şeklini alıp dümdüz oluyor. Kavanozu cam olduğu için sağlıklı olsa da içine parmaklarınızı daldırdığınızda pek de hijyenik olmuyor. Bu nedenle sanırım ürünün içerisinden minik bir spatula çıkıyor. 


drop of youth uyku maskesi
The Body Shop Drop Of Youth Uyku Maskesi

Bu yazıyı hazırlamadan önce farklı kişilerin yorumlarına da baktım biraz. Çoğu kişinin ürünü beğenmediğini ve abartıldığını düşündüğünü gördüm. Ancak ben bu ürünü genel olarak beğendim hatta kuru olan cildime iyi geldiğini düşünüyorum. Bu maskenin gece bakımının son aşaması olarak uygulanması söylenmiş. Bu durumda cildimizi temizleyip, tonikleyip, nemlendirdikten sonra kullanılması gerekiyor. Ben nemlendirme aşamasında sadece göz kremi uyguluyorum çünkü gece rutinimde kullandığım yüz kremi oldukça yoğun. Hem krem uygulayıp hem de bu ürünü kullanmanın bir anlamı yok. Hatta cildinize fazla bile gelebilir. Ayrıca ürünü diğer maskeler gibi tüm yüzünüze sıvamamanız gerekiyor. Çünkü diğer maskeler temizleniyor ancak bu ürün cildinizde kalıyor. İşte bu durumda herkesin şikayet ettiği "yapış yapış yüzümde kalıyor" kelimelerinin bu durumdan kaynaklanması olası diye düşünüyorum. Ben gece kremini ne kadar uyguluyorsam bu ürünü de o kadar uyguladım. Evet o yapış yapış hissi oluyor ancak 10 dk sonra o his gidiyor. Ürünü bu şekilde kullandığımda, sabah pamuk gibi bir cildim oldu. Ürünün yağlı ciltli olanlarda sivilcelenme yaptığını da okudum. Yağlı ciltlerin az miktarda kullanması gerektiğini düşünüyorum.

The Body Shop'ın uyku maskesi adı ve fikri ile bu ürünü sunmasını ne kadar yerinde bulsam da, ürünün tanıtımında abartılar olduğu için kişide büyük beklenti yarattığını düşünüyorum. Bu nedenle de ürünü abartıldığı kadar iyi bulmayan kişi sayısı çok. Ancak benim gibi kuru cildi olanların gece rutininde nemlendirme amacıyla bu ürünü rahatlıkla kullanıp, sevebileceğini düşünüyorum.

*Ürün The Body Shop tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir.

9 yorum:

  1. bunu dediğin gibi kimse beğenmeyince almadım artık..

    YanıtlaSil
  2. Her ürün herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor, alıp denemek lazım... Ama maalesef yorumlar bizi ürün almada çoğu zaman etkileyebiliyor.

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Her ürün herkeste aynı etkiyi bırakmıyor. O yüzden ben yine de denemek isterim kötü yorumlara rağmen.
    Fakat, özellikle kuru cilde iyi geldiğini okuyunca duraksadım biraz...

    YanıtlaSil
  5. Ben de seviyorum bu ürünü..Birçok markada denedim ve hepsinde hafif yapışkanlık var ama benim için sorun değil. Yüzüm yastığa yapışmadı yani :)))

    YanıtlaSil
  6. Her ürün herkeste farklı tepkiler gösterebilir. Ama tepkiler de insanı biraz olsun yönlendirir. Dikkate almak gerek.

    YanıtlaSil
  7. paylaşımın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Bilgilendirme için teşekkürler...:)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım bana da beklerim :)

    ataleofbeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil