19 Nisan 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , » Selülitlerden Kurtulmak İçin Yeni İcat!

Selülitlerden Kurtulmak İçin Yeni İcat!

19 Nisan 2015 Pazar
Selülit zayıf ya da şişman olsun bir çok bayanda görülebilen bir sağlık problemidir. Sanılanın aksine zayıf kişilerde de selülit görülebilmektedir. Selülit bir bağ dokusu hastalığıdır. Eğer kadın iseniz östrojen hormonu nedeniyle siz de selülit riski ile karşı karşıyasınızdır. Genetik faktörler de selülite yatkınlığınızı arttırabilir. Selülitlerden kurtulmak için pek çok farklı yöntem deneyebilirsiniz.

selulit icin oneriler
Selülitlerden Kurtulmak

Selülit deri altı dokuda biriken yağdır ve yağ birikimi arttıkça o bölgedeki kan dolaşımı yavaşladığından daha fazla yağ birikimi oluşmaya başlar ve bu şekilde bir kısır döngü oluşur.
Pek çok bayan selülit ile mücadele ediyor ve çeşitli methodlar deniyor. Güzellik salonlarında çeşitli aletlerden veya diyet menülerinden destek almayı umuyorlar. 
Yağ birikimini azaltmak için diyet uygulayarak yağ tüketimini azaltmak tabii ki de selülit ile mücadelede size yardımcı olabilir. Ancak selülitli bölgenin kan dolaşımı daha az olduğundan o bölgedeki dolaşımı da arttırmak mücadelenizde önemli bir rol oynayacaktır.

selulit icin cellublue
Cellublue

Son zamanlarda internette sıklıkla görür olduğumuz bir üründen bahsetmek istiyorum sizlere. "Cellublue". Bu bir çeşit vakum aleti diyebilirim. Özellikle duş sonrasında uygun bir krem yardımı ile bacaklarınıza bu alet ile masaj yapabilirsiniz. Vakumlama sebebiyle o bölgedeki kan dolaşımı oldukça güzel artıyor. Ürünün kullanımı da oldukça pratik bence. Güzellik salonlarında bacaklara yapılan masajın amacı da bu ürünün amacıyla aynı. Cellublue'yu her istediğinizde kullanmak tabii ki de avantaj sağlıyor. 3-4 dk'lık kullanım sonunda bacaklarınızdaki kan dolaşımının arttığını hissedebiliyorsunuz. Cellublue hakkında daha detaylı bilgiye http://www.cellublue.com/index_tr.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Selülit ile savaşınızda bol bol su tüketmeyi, sağlıklı beslenmeyi, aktivitenizi arttırmayı unutmayın. Duş sırasında kese ya da daha sert kıllı bir lif ile bacaklarınıza masaj yapın. Duştan çıkmadan önce bacaklarınıza soğuk su uygulamasının da çok faydalı olduğunu göreceksiniz. Bunları yaptığınızda selülitinizin azaldığını ve de daha sağlıklı bir yaşamınız olduğunu farkedeceksiniz. Siz selülit ile savaşmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

14 yorum:

  1. Vallahi şu aralar bu selülit yazılarını acayip bir şevkle okuyorum ne olur ne olmaz diye :D

    YanıtlaSil
  2. Bu vakum aletini edilmeli biz bayanlar.

    YanıtlaSil
  3. Değerli bilgiler için teşekkürler. Özellikle de kese ve bol su kısmını es geçmemek lazım. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok mantıklı bence işe yarar ama bol su içmeliyiz, sağlıklı beslenmeliyiz ve kese de yapmalıyız :) Teşekkürler canım yine güzel bir paylaşım olmuş (k)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkürler, temin etmek lazım

    YanıtlaSil
  6. Bu yazı çok tutar:)

    YanıtlaSil
  7. Ben de hiç olmaz sanıyordum ama başladı artık kendini göstermeye.
    Paylaşım için teşekkürler:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ben de denedim bunu selüliti bilmem ama cildimi pürüzsüz ve yumuşacık yapmıştı yazın tekrar kullanacağım..

    YanıtlaSil
  9. güzel bili deneyenlerde memnun ..ama ben bol su içmeyi ve yuruyusu tercih ederim selülit sıfır

    YanıtlaSil
  10. korkulu rüyamız gerçekten

    YanıtlaSil
  11. Valla ben bol su ve dusta soguk su olayini uyguluyorum mutlaka ;)

    YanıtlaSil
  12. annem..anneannem ve teyzelerim...hepsi zayıflı-şişmanlı birçok tipte hatunlar.... ama hiçbirinde ; evet hiçbirinde selülit yok neden mi ??? hamam ve kese !!! biz yeni nesil sanırım bu yüzden; hamama gitmediğimiz için selülitle lanetlendik !!!

    YanıtlaSil
  13. annem..anneannem ve teyzelerim...hepsi zayıflı-şişmanlı birçok tipte hatunlar.... ama hiçbirinde ; evet hiçbirinde selülit yok neden mi ??? hamam ve kese !!! biz yeni nesil sanırım bu yüzden; hamama gitmediğimiz için selülitle lanetlendik !!!

    YanıtlaSil
  14. Bayanların korkulu rüyası :) Paylaşım için teşekkürler ürünü merak ettim doğrusu :-?

    YanıtlaSil