5 Mart 2015 Perşembe

Ana Sayfa » , , » Watsons Mağazasında Bir Alışveriş Günü

Watsons Mağazasında Bir Alışveriş Günü

5 Mart 2015 Perşembe
Geçtiğimiz haftalarda blogumda da duyurmuş olduğum gibi sevgili Güzellik Editörü ve Ece'nin Günlüğü ile instagramda bizi takip ederek #alisveris3lusu hastagi ile paylaşan takipçilerimizden 3 tanesi ile alışverişe çıkacaktık. Kazanan arkadaşlarımız bizlerle Watsons'da 75 TL'lik bir alışveriş yapma şansını yakaladı.




Kazanan kişiler @esrakatmer1 , @crntmn, @itsmemyblog oldu. Onlar ile saat 2 de buluşup öncelikle tanışmak amacıyla birer kahve içtik. Bu sırada yakınlarımızda olan çok tatlı bir arkadaşımız Nurhan hanım da bizlerle tanışmak için yanımıza geldi. Harika sohbet eşliğinde kahvemizi içtikten sonra alışverişimizi yapmak için Korupark AVM'deki Watsons'a gittik.


Watsons mağazasında tabii ki ilk kurcaladığımız stand Rimmel London'ınki oldu. Benim de severek kullandığım ürünleri olan Rimmel London'dan kızlara uygun ürünleri hemen sepetimizi ekledik. Tabii alışverişe gidilir de ben bir şey almadan durur muyum? Ben de Rimmel London'ın yeni çıkardığı Provacalip rujlarını orada deneyerek yeni saç rengime uygun olan bir tanesini sepetime atıverdim. Daha detaylı yazısını yazacağım bu ürünün ama ilk izlenim olarak bayıldığımı söyleyebilirim. Nyc ise Watsons'ın bizlerle buluşturduğu uygun fiyatlı ürünleri olan özellikle benim rimellerini severek kullandığım bir marka. Onun da ürünlerini kurcalamayı ihmal etmedik.



Sevgili Ceren'in sepetine Rimmel London Wake Me Up kapatıcıyı attıktan sonra benim de çok severek kullandığım Watsons saç maskelerinden Ceren'in kuru olan saçına uygun ve denemek istediği biralı olanından aldık. Gül kokusunu çok seven ben ayrıca kendisine Naturals sersinin gül kokulu vücut losyonundan aldırdım. 


Pure Beauty CC Cream herkesin merak ettiği bir ürün olarak sepetlerde yerini aldı.


Alışveriş torbalarımızı da aldıktan sonra hatıra fotoğrafı da çektirmeden olmaz diyerek mağaza girişindeki yolu kısa bir süreliğine kestik ve o günü hatıralarımıza kazımak için birkaç poz fotoğrafımızı çektirdik.


Korupark mağaza müdürü Banu hanıma ve Nurseli hanıma ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim. Bizleri sıcak ve içtenlikle karşıladılar, ürünlerle ilgili detaylı bilgileri verdiler. Keyifli vakit geçirdiğim Şeyma, Esra ve Ceren'e kocaman öpücüklerimi gönderiyor ve aldıklarını da iyi günlerle kullanmalarını diliyorum.  Bu sefer ki Watsons alışverişinin öznesi ben olmadığımdan aklımda kalan ürünleri almak üzere sevgili arkadaşlarım Ece'nin Günlüğü ve Güzellik Editörü ile en kısa zamanda tekrar bir alışveriş günü düzenleyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum. 


7 yorum:

  1. Takipteyim. İndirimi kaçırmamak gerek. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir mağaza ben de seviyorum orada dolaşmayı alışveriş yapmayı.Güle güle kullanın hepsini.

    YanıtlaSil
  3. ne güzel düşünülmüş hiç bir kadının hayır diyemeyeceği alıveriş keyfiniz daim olsun

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir etkinlik olmuş güle güle kullanın aldıklarınızı :)

    YanıtlaSil
  5. Süpermiş:))Güle güle kullansınlar..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir hediye ve çok eğlenceli bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Alışveriş Günü fikri harikaymış.. Ankaralı Bloggerlar olarak biz de yapmalıyız :)

    YanıtlaSil