22 Aralık 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » Mac Far - Mythology

Mac Far - Mythology

22 Aralık 2014 Pazartesi
Güzellik ve kozmetik blogları okuyorsanız artık Mac markasına da aşinadır gözleriniz. Mac farlar iki şekilde satılıyor. Ya kendinize boş bir palet alıp içerisine doldurulabilir farlar alacaksınız ya da tekli olarak alacaksınız. Ben ilk Mac farım olan "Mythology" farı tekli olarak aldım ve aslında böyle aldığıma pişman oldum. Almak istediğim bir sürü Mac far var ve hepsini bu şekilde tekli olarak alırsam çok yer kaplayacaklar. Blogumda yazısı olan diğer Mac far All That Glittersi da okuyabilirsiniz. Hadi şimdi Mythology isimli bu güzel fara yakından bakalım.


Mac farlarının hepsini yapıları farklı. Mythology ise "lustre" bitişli bir far. 1.5 gr'lık bir ürün. Tam olarak kızıl bir bakır rengi. İçerisinde turuncu, sarı ışıltıları mevcut.


Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi biraz tozutuyor kendisi. Ancak bu benim içın önemli bir problem değil. Renk ise diğer farlar ile kolayca karıştırılabiliyor.


Mac farlarının muadilleri pek çok markada mevcut ama ben bu rengi tam anlamıyla yansıtan benzerini göremedim. Bu yüzden mythology isimli bu farı daha bir sevdim ve aldığıma pişman olmadım. Mesela Wet n wild Comfort Zone paleti bir çok Mac fara muadil.
Bir daha Mac'ten far almak istediğimde araştırıp muadili olmayan bir far almak istiyorum. Bu konuda sizin bana önerebileceğiniz bir far var mı?


9 yorum:

  1. Bu renge bayılmıştım <3 bende Mac-Nylon farı almak istiyorum. Hem yüzde aydınlatıcı olarak hem de geçiş rengi ve göz pınarları için harika bir renk. Sanada Mac-Cranberry önerebilirim canım. All That Glitters ve Mythology ile harika uyum sağlar.

    YanıtlaSil
  2. Mythology nin rengine bayılıyorum ben de ama macten önereceğim bir far varsa o da cranberry dir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, cranberry de aklımdaydı. Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Eskiden pek yoktu ama artik mac farlarina benzeyen bir cok farlar var, drugstore dada. Ben aslinda daha cok Mac fari almak istiyordum ama sanirim onun yerine Make up Geek farlari alip bir Mac palete yerlestirecegim, palet sistemini cok seviyorum ve MUG farlari cok övülüyor ve fiyatlari cok uygun, tek kötü yani amerikadan ismarlamak gerek :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen Almanya'da kargo konusunda şanslısın. Biz Türkiye'de sipariş versek gelir mi gelmez mi bilinmez.

      Sil
  4. Güle güle kullan çok güzel bir seçim olmuş bence. Hiç Mac far denemediğim için önerim yok maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Umarım bir gün sana da kısmet olur, tabii eğer istiyorsan. Sevgiler.

      Sil
  5. yıllardır macin farlarından mat kahve ve siyahını kullanırım hatta tüm makyaj malzemelerim macten ama hiç çeşitlerine ayrıldığını görmemiştim, özellikle muadil far olayına hiç girmemiştim :) yıllardır kullandığım ürünleri alıp çıkarım, insan neler öğreniyor, bundan sonra alırken bende bakayım :)

    YanıtlaSil