2 Aralık 2014 Salı

Ana Sayfa » , , , » Eveline Cosmetics Çatlamış Ayaklar İçin Bakım Kremi

Eveline Cosmetics Çatlamış Ayaklar İçin Bakım Kremi

2 Aralık 2014 Salı
Eveline Cosmetics eminim pek çoğunuzun duymadığı, bilmediği bir marka. Önce size biraz markadan bahsetmek istiyorum. Bu markanın ürünlerine Dore Online sayesinde ulaşabiliyoruz. Dore, Avon Oriflame gibi kataloglar sayesinde temsilciler aracılığı ile alışveriş yapabileceğiniz bir firma ve Yıldız Holding bünyesinde %100 Türk sermayesi ile kurulmuş. Eveline Cosmetics ise Dore'de satılan kozmetik markalarından biri. Ben temsilci olarak birçok ürününü denedim. Bazılarını çok sevdim, bazılarını beğenmedim. Bu yazıda sizlere bahsettiğim ise belki 10. kez aldığım bir ürün.

eveline catlamis ayak bakim kremi

Ne kadar çok sevdiğimi anlatmak için fotoğrafa hem şu an kullandığımı hem de yedeklerimi koydum.

Bu ürün çatlamış ayaklardaki çatlakları, yeni başlayan nasırlaşmaları ve kurulukları gidermeyi vaadediyor ve bunun için 2 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanmanızı öneriyor. Sonrasında ise elde ettiğiniz sonucu koruma amacıyla günde 1 kez kullanmanızı tavsiye ediyor. İşte bu ürünü sevmemin nedeni de tam bu söylediklerini başarabilmiş olması. Dediği gibi 2 hafta boyunca sabah akşam olacak şekilde düzenli kullanmasam da topuklu ayakkabı giymekten çatlayan ve sertleşen bölgeleri gerçekten yumuşattı.

İçeriğinde buğday tohumu yağı, üre, betaine, papatya özü, vitamin kompleks (A,E,F,H) mentol, kafur bulunuyor. Bunlardan hangisi bu kadar güzel bir etki sağlıyor bilemiyorum. Mentolün etkisini sürdüğünüz zaman hissediyorsunuz, ayaklarınıza bir ferahlık geliyor.

Sonraki yazılarımda da sizlere Dore'den alıp memnun kaldığım ürünlerden de bahsedeceğim. Siz hiç Dore'den ürün aldığınız mı? Memnun kaldınız mı?

5 yorum:

  1. Bu markayı daha önce hiç duymamıştım hemen göz atayım sitesine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok bilinmeyen bir marka olmasına rağmen bazı ürünleri çok güzel.

      Sil
  2. bende kullandım bu ürünü harika gerçektenn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden başka birinin daha böyle düşünmesine çok sevindim :)

      Sil
  3. Umarım dediğiniz gibidir, öyle muzdaribimki ayaklarımdaki kuruluktan, hemen deneyeceğim

    YanıtlaSil