5 Kasım 2014 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » The Balm Nude Tude Far Paleti

The Balm Nude Tude Far Paleti

5 Kasım 2014 Çarşamba
The Balm markası sadece Gratis mağazalarında satılan ambalajlarıyla insanı kendine bağlayan ürünleri olan bir marka. Yalnız ambalajları değil tabii ki güzel olan, ürünleri de bir o kadar kaliteli ve güzel. Nude Tude paleti ise günlük kullanıma uygun harika makyajlar yaratabileceğiniz  bir palet olmasının yanısıra gece makyajı yapmak için de uygun bir palet.

nude tude far paleti incelemesi

Nude Tude The Balm'dan aldığım ilk paletti. Eğer siz de ilk defa The Balm alışverişi yapacaksanız ve de makyaj koleksiyonunuzu yeni oluşturuyorsanız mutlaka alınması gerek bir palet bana göre. Tabii artık Nude Dude paleti de var. O da harika renkleri olan bir palet. Nude Dude yazısını da bir süre sonra yazacağım.

the balm nude tude far paleti

Nude Tude paleti içerisinde 12 tane renkten oluşuyor. Renkler birbiri ile kolayca karışabiliyor. İçerisindeki fırça çok işlevsel olmasa da, sünger aplikatörlerden daha iyi ve günü kurtarabiliyor. Renklere biraz daha yakından bakalım.


the balm nude tude far paleti

Sassy güzel bir beyaz renk olsa da ben makyaj yaparken pek beyaz kullanmıyorum. Zaten bu paletin tek eksi yanı bej rengi bir farı olmaması bana göre. Snobby ise sarı bir renk ama ben pek sarı kullanmıyorum ama kahvelerle iyi kombin olabiliyor. Stubborn ve Stand-offish ise günlük makyajlarda kullanılabilecek pembenin güzel tonları.

nude tude paleti

Benim en sık kullandığım 4 renk bunlar. Selfish harika bir taupe renk. Sultry ise her renkle karışabilen tam bir crease bölgesi rengi. Sophisticated ve Seductive renginin ışıltılarını çok beğeniyorum. Ne tam mat ne de çok parlaklar.

nude tude far paleti

Son 4'lü renklerimizden sexy rengi ise harika bir mürdüm rengi. Özellikle gece makyajlarında harika kombinler yaratılabilir. Silly renginin içerisinde bakırımsı ışıltılar var. Serious ve Sleek rengi ise kirpik diplerine liner olarak harika iş görüyorlar.

The Balm Nude Tude paleti içerisindeki harika renkleriyle alınmaya değer bir palet. Gratislerde özel günlerde yapılan %50 indirimler sırasında yakalarsanız da fiyat olarak oldukça uyguna alabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Renkler muhteşem ama Gratis ne zaman indirime girse The Balm standı ben alamadan yağmalanmış oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım her indirim aynı sorun var maalesef. İndirim sabahı çok erken gitmek gerekiyor.

      Sil
  2. Merhaba canım, ben de bu güzel bloguna üye oldum. Sevgiler <3

    YanıtlaSil