5 Kasım 2014 Çarşamba

The Balm Nude Dude Far Paleti İncelemesi

5 Kasım 2014 Çarşamba
Farları almayı, kullanmayı ve koleksiyon yapmayı çok seven benim için The Balm son zamanlarda farklı far paletleri çıkarmaya başladı. Bunlardan bir tanesi olan Nude Dude far paleti, daha önce incelemesini paylaştığım Nude Tude far paletininin ikinci versiyonu olarak karşımıza çıktı. Nude Tude far paletini de okuyarak karşılaştırma yapabilirsiniz.

the balm nude dude

 Günlük hayatımda genellikle nude tonlarda far kullanmayı sevdiğim için bu tip tonları olan renklerden bir sürü olsa da yine de kendimi almaktan alıkoyamıyorum.

the balm nude dude inceleme
Nude Dude far paletinin de gördüğüm ilk andan beri renklerine vuruldum. Tam benlik kahveler, şeftali tonları ve pembeler içeriyordu. Tabii satın almak o kadar kolay olmadı. %50 indirim döneminde bu paleti kapabilmek için erkenden Gratis'in yolunu tuttum.

nude dude far paleti

Fearless Nude Tude far paletinde yokluğunu en çok hissettiğim renk olan mat bej rengi bir far. Fabulous ise daha sarımtrak bir renk. Her iki renk de kaş altını aydınlatmak amacıyla kullanabilirsiniz. Flawless ise mat açık bir kahverengi tonu. Bu far ise crease bölgesi geçiş rengi olarak kullanmak için ideal. Faithful ise özellikle yazın severek kullanacağım şeftali tonu.

nude dude paleti

Diğer dörtlümüzün ilk farı olan firm içinde güzel ışıltıları olan bir kahverengi. Fit ise yine ışıltılı bir şeftali tonu. Flirty içerisinde mor barındıran biraz ışıltıları olan bir pembe. İçerisinde mor olduğundan bu far paletine uygun bulmadım ben bu farı. Tek sevmediğim far da bu oldu. Feisty ise yine geçiş olarak kullanabileceğimiz bir gül kurusu mat pembe far. En beğendiğim renklerden biri olduğunu söylemeliyim.

the balm far paleti

Son dörtlü far grubumuz ise daha koyu tonlardan oluşuyor. Friendly acı kahve olarak nitelendirebileceğim bir renk. Funny ise daha sıcak bir kahve tonu. Bu da çok beğendiğim bir renk oldu. Fierce ise koyu bir gri. Bu rengi kirpik diplerine eyeliner olarak kullanabilirsiniz. Fine ise yine koyu bir kahve tonu.

The Balm Nude Dude için genel bir değerlendirme yapacak olursam; farların renklerini, pigmentasyonunu beğendim. Renkler birbiriyle oldukça güzel karışıyor ve kombinasyonlar yapmak için uygunlar. İçerisinden çıkan fırça pek çok far paletinin içindeki gibi işlevsiz değil ama çok da mükemmel değil. Bu far paletini benim gibi koleksiyon yapmayı seviyorsanız almalısınız ama ben yine de öncelikle Nude Tude'un renklerini sanki bir tık daha çok seviyorum. Eğer siz de Nude Dude almayı düşünüyorsanız yılbaşı indirimi sizin için iyi bir fırsat olabilir.

6 yorum:

  1. o kadar çok far paletim var ki uzun süre far almamalıyım ama bu paleti çok blogda görüyorum alasım geliyor yapmayın kızlar nolur yaaaaa :) bütçeye zararsınız :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun benim de çok far paletim var. Muhtemelen ömrümün sonuna kadar far almasam olur ama napayım işte suç benim değil, blogların.

      Sil
  2. Renk verme kalitesinin diğer balm farlar ile ayni olmadığını söylüyorlar.. Nude tude kullanıyorum ve memnunum. Böyle söylentiler olunca vazgeçtim almaktan ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuya ben de katılıyorum. Yine de piyasadaki pek çok far paletinden daha iyi kalitedeler. Yine de tek birini seçmem gerekirse Nude Tude'ı alırdım.

      Sil
  3. Merhaba iade-i ziyarete geldim :) Bu paleti bende yılbaşı indirimde alıcam galiba :)

    YanıtlaSil