13 Kasım 2014 Perşembe

Ana Sayfa » , , , » Bir Kadının Gardırobunun Olmazsa Olmaz Parçaları: Siyah Kıyafetler

Bir Kadının Gardırobunun Olmazsa Olmaz Parçaları: Siyah Kıyafetler

13 Kasım 2014 Perşembe
Biz kadınlar giyinmek için gardırobun önünde saatlerce zaman harcayıp yine de ne giyeceğimize karar veremeyebiliriz. Özellikle ben sabahları uyanıp işe giderken bir türlü ne giyeceğime karar veremeyenlerdenim. İşte bu tip durumlarda en büyük kurtarıcım siyah kıyafetler. Bazı siyah parçalar bir kadının dolabında mutlaka olmalı.

siyah kiyafet ornekleri

Siyah pantolon ise biri klasik biri spor olmak üzere en az 2 tane olmalı. Örneğin ben sunum yapacağım zaman ya da resmi bir iş için bir yere gitmek durumunda kaldığımda en çok siyah pantolon tercih ediyorum. Spor siyah pantolonları da kot pantolonlardan daha çok tercih ediyorum.

siyah kiyafetler

Siyah tayt da benim dolabımın vazgeçilmez bir parçası. Çünkü siyah taytlar kazaklarla, tuniklerle kombinlemek için çok uygun. Altına giyeceğiniz topuklu bir bot ile şık, düz bir ayakkabı ile de spor olabilirsiniz.

siyah elbise kombinleri

Siyah etek ve elbise de mutlaka olmalı bir kadının gardırobunda. Siyah bir elbiseyi ceket ile kombinleyerek şık bir davete katılabilir ya da bir hırka ile spor bir görünüm elde edebilirsiniz. Dolabınızda bir tane siyah etek var ise bir sürü kombin yapabilirsiniz. İsterseniz gece kıyafeti, ister gündüz spor bir şıklık yakalamak mümkün siyah etek ile.

siyah hirkalar

Siyah hırka bana göre en az 2 tane bulunmalı bir kadının dolabında. Özellikle sonbaharda havaların ne sıcak ne de soğuk olduğu durumlarda gömlek veya bluz üzerine giymek çok iyi oluyor. Ben kışın kalın kazaklar giymekten hoşlanmadığım için, hırka en rahat ettiğim kombin. Hem sıcak ortamlarda üzerimdekileri azaltmak da çok büyük avantaj oluyor.

Ben ne zaman kıyafet alışverişine çıksam elim hep siyah kıyafetlere gidiyor. Siyah hem her renk ile uyum sağlıyor hem de şık gösteriyor. İnce göstermesi de cabası. Dolabınızı oluştururken siyah parçaları eklemeyi unutmayın.

7 yorum:

  1. Renkli giyinmeyi seven birisiyim. Ama düşününce sanırım bu 5 siyah ürün elinde olsun, başka da siyah gerekmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. Siyah parçalar mutlaka olmalı. Ama tabii ki hayatımızda renklerin de yeri ayrı.

      Sil
  2. Güzel bir yazı :) Mesela saat 7 olmuş ben daha pc başındayım ve işe geç kalıyorum hemen dolaptan siyah etek beyaz gömlek siyah hırkayı çıkarıyoruz kolay bir kombin yapıyoruz :) Teşekkürler canım

    YanıtlaSil