12 Kasım 2014 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Yılbaşı Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yılbaşı Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

12 Kasım 2014 Çarşamba
Yılbaşı denince aklıma ilk gelen şey kırmızı renkli süsler, kırmızı kıyafetler, kırmızı ruj, yani kırmızı olan herşey. Yılbaşının keyfi en güzel evde çıkıyor bana göre. Evde yeni yılı kutlayacaksanız ve misafirleriniz olacaksa evinizde küçük dokunuşlarla yılbaşı ruhunu yakalayabilirsiniz.

yilbasinda ev süsleme

Yılbaşında evinizi dekore ederek yeni yıl ruhunu yakalamak için yılbaşı ağacı olmazsa olmazdır. Yılbaşı ağacınızı da ışıklı süslerle veya yıldızlar, toplar, kozalaklar ile süsleyebilirsiniz.

yilbasinda ev süsleme

Evinizin mobilyaları beyaz ağırlıklı ise çok şanslısınız. Hemen kırmızı süslerinizi alıp evinizde yeni yıl atmosferi oluşturabilirsiniz. Kırmızı mumluklar, yastıklar ve kozalaklar sizin için idealdir.

yilbasi dekorasyonu

Kırmızı sevmeyenler yeni yıl ruhunu yakalayamaz mı? Tabii ki altın ve bronz renkli süsler kullanarak harika bir hava yaratabilirsiniz.

yilbasinda ev susleme

Duvarlarda kar ve yıldızları, çorapları dekorasyon amacıyla kullanabilirsiniz. Bir sürü mum alıp yeni yılı mum eşliğinde harika sohbetlerle karşılayabilirsiniz.

Sizi bilmem ama ben bu yazıyı hazırlarken, fotoğraflara bakarken yılbaşı için epey bir heyecanlandım. Alışveriş merkezlerinde yılbaşı için yavaş yavaş hazırlıklar yapılmaya başlandı. Peki sizin hazırlıklarınız ne durumda?

2 yorum:

  1. Çam ağacımızı hazırlamak lazım artık di mi ..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yavaş yavaş hazırlıklara başlanmalı :)

      Sil