31 Ekim 2014 Cuma

Ana Sayfa » , , , , , » Yenilenen Avon Bold Serisi Ruj - Ruby Shock

Yenilenen Avon Bold Serisi Ruj - Ruby Shock

31 Ekim 2014 Cuma
Avon biz kadınların severek kullandığı kozmetik markalarının başında geliyor. Son zamanlarda Avon marka olarak sürekli kendini yenileyip, geliştirerek bizleri şaşırtıyor. İşte bu yenilenen Avon Bold Serisi rujlardan bir tane de ben denemek için aldım. Özellikle kırmızı ruju hiç kullanmaya cesaret edemeyen ben, nude tonlardan oluşan ruj koleksiyonuma bir renk katmak istediğimden kırmızı bir renk tercih ettim ve Ruby Shock rengini aldım.

avon ruby shock ruj
Avon Bold Serisi Ruj

Kırmızı bir rujun en kötü yanı bana göre rujun dudak içinlerinden çıkıp sadece dudak kenarlarında kalarak oluşturduğu kötü görüntüdür. Bu da kırmızı ruj kullanmak isteyenlerin mutlaka kalıcı bir kırmızı ruj kullanmaları gerektiğini gösterir.


avon kirmizi ruj
Avon Ruby Shock Ruj

Avon'un yeni Bold Serisi rujlarının bizlere vaadettiği en önemli özellik ise kalıcılık ve tek katta kapatıcılık. Benden kalıcılık ve kapatıcılık konusunda tam puan aldığını söyleyebilirim. Ayrıcı rahat bir sürümü var ve dudak nemlendirme konusunda da oldukça başarılı.

avon ruby shock ruj
Avon Kirmizi Ruj

Ruby Shock rengini ilk elime alıp denediğimde hayran kaldım. Bu nasıl güzel, canlı bir kırmızı renktir. Bileğimdeki uygulanmış hali tek kattır. Yani tek katta bu kadar güzel ve canlı bir renk çoğu markanın kırmızı ruju için bir hayal. 
Avon'un Bold serisi rujları için fikrim tek kelime ile mükemmel. İlk fırsatta farklı renklerinden de almayı düşünüyorum. Peony Pop ve Rapid Rose renkleri benim gözüme kestirdiklerim. Siz bu serinin rujlarını denediniz mi?

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım bende çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Canım güle güle kullan :) Rengi harika ama ben avon rujları ne zaman alsam Mersin'in sıcağında yazın mutlaka eriyor içeriğinde ne varsa artık :( O yüzden kullanmıyorum çünkü kışın alıyorum yazın atıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence şans verebilirsin, çünkü formüllerini değiştirmişler. Eskisi gibi değil Avonun rujları

      Sil
  3. Ben de yeni aldım bold serisi rujdan fakat adını unuttum, açık renkliydi ama :) ben memnunum. Benim cildim kurudur, dudaklarım da kışın kurur, ve bana kurtarıcı oldu. Adını hatırlamadığım açık renkli olanı sanki yok gibi ama ben biliyorum var olduğunu. :)

    YanıtlaSil