29 Ekim 2014 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Giyinme Odası Dekorasyon Fikirleri

Giyinme Odası Dekorasyon Fikirleri

29 Ekim 2014 Çarşamba
Günümüzde yeni yapılan lüks konut projelerinde giyinme odalarını sıklıkla görür olduk. Aslında bence giyinme odası fikri lüks olmaktan öte bir ev için ihtiyaç. O kadar çok alışveriş yapar olduk ki artık yatak odasında kıyafetlerimizi koyacak yerimiz olmamaya başladı. Hal böyle olunca da giyinme odaları bir ihtiyaç oldu. Giyinme odaları sayesinde hem daha düzenli bir görüntü oluyor hem de yatak odasındaki sıkışıklık azalmış oluyor.

giyinme odalari
Giyinme Odasi Dekorasyonu

Evde en çok zorlandığım şey ise ayakkabıları depolamak. Ev girişindeki ayakkabılık yetmediği için böyle bir giyinme odasında ayakkabıları daha düzenli bir şekilde muhafaza edebiliriz.Bu tasarım küçük yerler için çok uygun. En çok da pencere önündeki oturma yeri fikrini çok sevdim. 

giyinme odalari
Luks Giyinme Odasi

Bu ise daha geniş mekanların alternatifi bir dekorasyon örneği. Ancak bence fazla klasik bir tarz ve ben bu dekorasyonu pek sevmedim açıkçası. Eminim klasik tarz sevenler de küçümsenmeyecek kadar çoktur.

giyinme odasi fikirleri
Giyinme Odasi

Bu fotoğraftaki giyinme odası dekorasyonu ise benim en beğendiğim tarz oldu. Giyinme odalarında genellikle daha aydınlık olması açısından beyaz kullanılıyor. Ayrıca beyaz daha modern bir hava veriyor bana göre.

Biz kadınlara ne kadar büyük bir giyinme odası olsa da yetmez sanırım. Ancak kıyafetlerimizi ve ayaklarımızı organize etmek ve daha sağlıklı muhafaza etmek için giyinme odası bir evde olması gereken bir bölüm. 



5 yorum:

  1. blog etkinliğinden geldim ,benimde bloğlarıma beklerim.
    http://sevimlimelekler.blogspot.co.uk/
    http://mutluannebabalar.blogspot.co.uk/

    YanıtlaSil
  2. aslında bir odayı giyinme için ayırmak çok büyük konfor yaratır. da işte bunun için çok oda lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bizim de kocaman kocaman giyinme - makyaj odalarımız olur :)

      Sil
  3. Küçük odalar içinde harika giyinme odası fikirleri mevcut, hele istanbul içinde bazı firmalar mimarları ile harike giysi odaları dekore ediyorlar. Mesela www.land.com.tr/giyinme_odasi.asp buraya bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil