26 Haziran 2016 Pazar

Ana Sayfa » , , » Responsive Blog Tema Değişikliğim

Responsive Blog Tema Değişikliğim

26 Haziran 2016 Pazar
Bloguma sıklıkla uğrayanların fark etmiş olacağı gibi blog tasarımım yenilendi hem de responsive olarak. Nedir bu "Responsive Blog Teması" diyenler için kısa bir bilgi aktarımı yapayım. Günümüzde artık hepimiz mobil cihazları bilgisayarlara oranla daha sık kullanır olduk. Bir konu hakkında aramaları cep telefonlarımız ya da tabletimiz aracılığı ile yapıyoruz. Responsive blog teması da işte bu mobil cihazlarla uyumlu tema demek oluyor yani mobil ekranda kullanımı daha kolay ve kullanışlı. Bu kısa bilgilerden sonra yeni blog temama dönelim.



Blog açtıktan sonra araştırdığım ilk konuydu temalar. Yani hangi temalar kullanışlı hangileri bana artı katacak. İnternette bir sürü hazır blog temaları var ancak hiç biri benim isteğimi karşılamadı bugüne kadar. Ya istediğim renklerde olmadı ya da tasarımını beğenmedim. Üstelik hazır temalarda istediğiniz değişiklikleri yapmak da oldukça zor. Bu nedenle profesyonel birinden destek almak ve yazmayı çok sevdiğim blogumu daha da güzel bir görünüme kavuşturmak için sevgili Sosyal Medya Kafe blogunun sahibesi Sibel Hanım'dan yardım istedim. 

Sibel Hanım bu konuda oldukça profesyonel biri. Üstelik ne istediğinizi tam olarak anlamaya, sizi tanımaya çalışıp farklı önerilerle size en uygun tasarımı belirlemeye yardımcı oluyor. Çok kısa zamanda uyum içinde çalışarak blog temamı tamamlamış olduk. Kendisine ilgisi ve desteği için bir kez daha çok teşekkür ederim. Sizler yeni responsive blog temamı nasıl buldunuz? Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

16 yorum:

  1. Çok sevindim bu yeniliğe :) mobil görünüm ve mobil kullanışlılığı bize çok büyük artılar katıyor diye düşünüyorum ben de. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu halini sevdim önceden zorlanıyordum açıkcası :)) ellerine sağlık sibel hanımın güle güle kullan sende :)

    YanıtlaSil
  3. Sibel hanım işinin ehli bende kendisine emanet ettim blogumu çok yakında bende yeni yüzümle burda olucam :) Senin blog tasarımında harika <3

    YanıtlaSil
  4. Bende farkettim bayadır yazıcam hep unutuyorum ellerine sağlık cok güzel olmus gerçekten güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş mutlu paylaşımlarda kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş mutlu paylaşımlarda kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Mobil cihazlara uyumlu olması çok güzel :) Ben çok beğendim, güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullanın çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  9. harika olmuş çok beğendim güzel günlerde kullan..:-))

    YanıtlaSil
  10. Bayıldım. Gerçekten çok kullanışlı ve sade olmuş

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş... bol yorumlu takipcili ve tıklanmalı olsun inşallah ....sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Gayet güzel güle güle kullan:)))

    YanıtlaSil
  13. Bu hali oldukça güzel olmuş ben sevdim :) Mutlu günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel bir blogunuz var hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel olmuş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. Bu ay blog ziyaretlerime yeni basladim o yüzden hemen degisiklik gözüme çarpti. Çok güzel olmus Sibel zaten bu konuda çok yetenekli. Güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil