16 Haziran 2016 Perşembe

Ana Sayfa » , , , » Mac Coppering Tekli Far İncelemesi

Mac Coppering Tekli Far İncelemesi

16 Haziran 2016 Perşembe
Bakır bronz tonları ne kadar çok sevdiğimi her fırsatta dile getiriyorum. Bugün de size çok sevdiğim kızıl, bakır tonlarda bir Mac fardan bahsedeceğim. Mac'in Coppering isimli farına görür görmez vurulup, kıymetlimiss dedikten sonra hiç tereddütsüz aldım. Aldığım günden beri de her uyguladığımda iltifatlar almama sebep oldu bu far. Herkes tarafından soruldu, merak edildi. Bu tonları zaten kendime çok yakıştırıyorum. Hadi gelin daha yakından bakalım Mac Coppering fara.



Mac Coppering Veluxe Pearl yapıda bir far. Işıltılı, kremsi bir yapısı var. Bu nedenle sürümü çok kolay. Göz kapağına tek başına da uygulayabilirsiniz, crease bölgesinde karıştırma için de kullanabilirsiniz. Kolaylıkla karıştırılabilir bir yapısı var. Kesinlikle içerisinde sim yok, bu nedenle dökülme yapmıyor. Mac far alırken artık daha farklı her markada bulamayacağım renkleri tercih etmeye çalışıyorum. Bir de Lustre yapıda olmayanları. Lustre yapıda olan Mac farlar rengini çok zor veriyor ve daha çok dökülme yapıyorlar.


Mac Coppering tekli farı ben refill olarak aldım. Refill farların fiyatları 43 TL şu an. Yaklaşık 1,5 gr olan bu ürün için fiyatı fazla, üstelik de yurtdışında 6$'a satılan bir ürün. Ancak ne yapalım ben de bir kozmetik bağımlısı olarak bu tarz ürünleri almadan duramıyorum. Fazla da olsa ben bu farı almazsam olmazdı. Mac'in Coppering farı siz denediniz mi?


8 yorum:

  1. Bu farda benim de gözüm var :) Rengi çok güzel :) Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  2. mac farlarda bende diğer markalarda bulamadıklarımızı almaya çalışıyorum sanırım bu renkte onlardan biri özellikle teninde gösterdiğin duruşuna gerçekten bayıldım:)

    YanıtlaSil
  3. Bakır bronz tonunu bende çok seviyorum ve bayıldım çok güzel duruyor :) İçerisinde sim olmaması çok iyi :)

    YanıtlaSil
  4. bende yok ama çok beğendiğim renklerden kendisi 2. dörtlü paleti yapmaya karar verirsem alacağım..

    YanıtlaSil
  5. Merak etme Avrupa da da pahalı, sadece Amerika'da ucuz. Bu da bir nebze olsun moral veriyor :/

    YanıtlaSil
  6. Neden bu kadar güzeeeell nedeen :( İnsanın alası geliyor

    YanıtlaSil
  7. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ve bir de ayrıca çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil