20 Mayıs 2016 Cuma

Ana Sayfa » , , , » Mac Extended Play Gigablack Lash Mascara Deneyimlerim

Mac Extended Play Gigablack Lash Mascara Deneyimlerim

20 Mayıs 2016 Cuma
Herkese merhaba;
Mac en sevdiğim ve en ulaşılabilir bulduğum high end kozmetik ürünleri satan marka. Dolayısıyla da gezmeyi, kurcalamayı ve alışveriş yapmayı da seviyorum Mac mağazasından. Mac mağazasında katıldığım bir eğitim sonrasında aldığım bir üründü bu Extended Play Gigablack Lash isimli maskara. Aldığım ürünleri özelikle de çok bozulan ve kuruyan ürünleri biri bitmeden birini açmayı sevmediğimden ancak sıra geldi bu maskarayı kullanmaya. 


Aslında maskara yorumlamayı pek sevmiyorum. Kişisel olarak beğendiğim ve kullandığım maskara yok denecek kadar az maalesef. Bunun nedeni tabii ki maskaraların kötü olması değil ancak benim kirpiklerim her maskara ile anlaşamıyor. Kirpiklerim çok kısa olmasa da düz ve kesinlikle zor kıvrılıyor. Tıpkı saçlarım gibi. Bu nedenle de kirpiklerimi kıvıran ve bu kıvrımı uzun süre koruyan favorim olacak bir maskara henüz bulamadım. Ancak Mac'in Extended Play Gigablack Lash maskarası bu tanıma en uygun olan maskara oldu benim için.



Mac'ten daha önce aldığım ve yazısını yazdığım In Extreme Dimension Lash maskaradan sonra bu ikinci denediğim Mac maskara. Extended Play Gigablack Lash maskaranın fırçası çok ince olduğu için bu mu benim kirpiklerime çare olacak dedim ancak ince olmasının verdiği uygulama avantajı sayesinde tek tek ayrılmış ve nispeten kıvrılmış kirpiklerim oldu. Üstelik 2 ve 3 kat uygulamaya da oldukça müsait bir maskara. Yapısı sayesinde verdiği kıvrıklık ve hacimi bugüne kadar denediğin diğer maskaralara oranla daha uzun süre koruduğunu da söyleyebilirim.

Mac Extenden Play Gigablack Lash maskaranın fiyatı 65 TL. Kimilerine göre fiyatı yüksek gelecektir ancak benim gibi kirpiklerinizden memnun değilseniz ve size kendinizi iyi hissetiriyorsa verilebilecek bir tutar olduğunu düşünüyorum. Yine de kirpiklerimin seveceği bir maskara arayışıma devam edeceğim. Bana önerebileceğiniz bir maskara var mı?

15 yorum:

  1. Maskara da kirpiklerime verdiği görünümü seviyorum. Tel tel ayrılması ve kirpiği belirginleştirmesi önemli. Zamanı gelince kullanmayı deneyebilirim. Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, benim de kirpiklerim düz ve kolay şekil almaz ama bu aralar maybelline ve essence maskaraları deniyorum oldukça iyiler.

    YanıtlaSil
  3. Canim bende hic anlasamam maskarayla muhtesem kiviran , kivrik birakan bir maskara daha bulamadim. Bulan beri gelsin :D

    YanıtlaSil
  4. Fırçası çok hoşuma gitti, hem ince hem kıl. Bende YSL Faux Cils ve Max Factor Calorie 2000 den çok memnun kaldım. Bu ikisini önerebilirim (f)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım. Tam senin sevebileceğin bir maskara. Max Factor da merak ettiklerim arasında.

      Sil
  5. paraya kıyacak olsam kesinlikle dior show alırdım denemeni öneririm onu mükemmeldir bence..

    YanıtlaSil
  6. Benim de kirpiklerimden şikayet ettiğim nokta kıvrılmada zorluk çıkartmaları. Kirpik kıvırıcılarında döktüğünü söyledikleri için almak istemiyorum, her maskarayı da beğenmek zor oluyor :)

    YanıtlaSil
  7. keşke kirpiklerinizde de görebilseydik :)

    YanıtlaSil
  8. Bende çoğu maskarayla anlaşamıyorum taa ki Maybelline Black Dramayı kullanana kadar. Bence çok başarılı dolgunluk veriyor, kıvırıyor, uzatıyor benim favorim şuan. Üzerinden bitmiş bir maskarayla geçiyorum tek tek ayırıyor. Tavsiye ederim hatta blogumda detaylı yazısı mevcut okumak isterseniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o maskarayı da çok beğenenler fazla. Bir denemek lazım.

      Sil
  9. Önceden çok pahalı rimeller tercih ederken şimdi bol bol sürüp daha uygun fiyatlilari tercih ediyorum. Daha önce lash architect loreal çok kullanırdım. Şimdi iyice düşürdüm

    YanıtlaSil
  10. Maskara ender sevdiğim makyaj ürünlerinden biridir. Ama alışmayınca onu da çok kullanmıyorum tabiki..

    YanıtlaSil
  11. Güle gülle kullan canım benim işimi elime alınca mac ürünlerini doya doya denemek istiyorum 😂

    YanıtlaSil
  12. Benim için mascara kullanmak çok zor. Elimle gözlerimi ovuşturduğum, oynadığım için bulaştırırım diye korkuyorum.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  13. Mac mascara bir kez kullanip memnun kalmistim. Tekrar alayim.

    YanıtlaSil