25 Mayıs 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , » Kiko Alışveriş Listem

Kiko Alışveriş Listem

25 Mayıs 2016 Çarşamba
Kiko İtalyan bir kozmetik markası. Tabii ki İstanbul'a bir mağaza açtı. Ne yani Bursa'ya mı açacaktı sırf ben istiyorum diye. Eh değişik bir marka ülkemize gelir de ben bir alışveriş listesi hazırlamaz mıyım? Özellikle youtube izlerken bazı ürünlerine ki bu ürünler çoğunlukla farlar gıpta ile bakıyordum. Şimdi ise ilk İstanbul seyahatimde alacağım bir liste oluşturdum ve sizlerle paylaşmak istedim. 



Kiko mağazasına girdiğimde ilk bakacağım ürünler kesinlikle Water Eyeshadow serisindeki farlar olacaklar. Yapıları ve renkleri takip ettiğim kadarıyla çok güzel bu farların. Üstelik tipleri de oldukça albenili. İlk bakacağım renkler ise 204- Prugna, 200- Champagne, 227- Light Taupe. Aslında listeyi daha da uzatabilirim ama şimdilik sadece iç geçirdiğimden listeyi biraz kısa tutacağım. 


Kiko'nun aklıma takılan başka bir ürünü de trio allıkları. Üç farklı renkten oluşan bu allık serisi de çok kullanışlı ve güzel geldiler bana. 01 Natural Rose, 03 Apricot, 05 Marsala renkleri benim ilk etapta aklımda kalanlar. 


Kiko mağazasına gittiğime tabii ki alacaklarım sadece bunlarla kalmayacak. Eminim orada her bir ürünü ellemek, mıncıklamak ve almak isteyeceğim. Allık ve bu seri farların dışında krem farlarını da kurcalayacağıma ve bir kaç tane sepetime atacağıma eminim. Umarım Kiko mağazaları ülkemizde daha fazla yaygınlaşır ve diğer şehirlerimize de açılır da biz de rahat rahat kurcalar ve alışveriş yaparız. Sizin Kiko'dan alınması gereken, bana önerebileceğiniz ürünler var mı?


13 yorum:

  1. Tekli allıkları ve maskaralar da çok başarılı, bir göz at derim :)
    Ojeleri, beklediğim gibi çıkmadı. Soyuluyor çabucak...

    YanıtlaSil
  2. Her ne kadar liste hazirlasak da alisveris sirasinda bunun disina cikiyoruzdur hepimiz :) Kiko Almanya´da cok fazla indirime giren bir marka, ben hep indirim zamani aliyorum aklimdakileri. Umarim alisverisin indirim zamanina denk gelir de cok daha fazla alma sansin olur, Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ben de ufak bir wish list oluşturdum ama kısa zamanda ne benim yolum İstanbul'a düşecek gibi görünüyor ne Kiko'nun Mersin'e ^^ hemen hemen aynı farlar benim de listemde.

    YanıtlaSil
  4. ben de allık ve oje almak istiyorum :-))

    YanıtlaSil
  5. Ben en çok ojelerini merak ediyorum en fazla oje duydum bugüne kadar :)

    YanıtlaSil
  6. Far paleti çok hoşmuş yaa. Far, allık tamam bir de ruj lazım :)

    YanıtlaSil
  7. Farlar çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  8. Tekli farlar müthiş gözüküyor:)

    YanıtlaSil
  9. Bizde kiko hiç görmedim . Magazanin dizayni da çok güzelmis.

    YanıtlaSil