16 Mart 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » Alışveriş - Mac, Flormar, Mega Pro Cosmetic

Alışveriş - Mac, Flormar, Mega Pro Cosmetic

16 Mart 2016 Çarşamba
Alışveriş konusunda kendimi biraz daha kısıtlamış olsam da yine de denemek istediğim şeyleri almaktan vazgeçemiyorum. Bazen bu alışveriş kendi kendime vicdan azabı çekmeme neden olur bazen de aman bir daha mı geleceğim dünyaya diyorum ve yapmak istediklerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Son zamanlarda aldıklarımı da sizinle paylaşmak ve kısaca ilk izlenimlerimi anlatmak istiyorum. 



Öncelikle Flormar'ın 01 numaralı bu kaş kitinden bahsedeyim size. Malum Görkem Karman hepimizi bir muadil aşkına düşürdü. Bobbi Brown'un Camel isimli farı zaten ne zamandır aklımdaydı. Flormar'ın bu kaş kiti muadil olarak gösterince almak ve denemek istedim. Malum Camel far ne yazık ki uzun süredir stokta bulunmadığından bir türlü alamadım. Online sitede çok çabuk tükendi bu ürün ama ben bir tane kapabildim. İlk izlenimime gelecek olursak; kesinlikle bayıldım diyebilirim. İçerisinden bir minik cımbız ve fırça çıkıyor. Alttaki sarımsı renk far kısmı, diğer daha kızılımsı olan renk ise sabitlemek için krem bir ürün. Ülkemizde bunu bir kaş ürünü olarak kullanacak kişi sayısı çok azdır sanırım. Bir kaş farı olarak çok sarı ve sabitleme ürünü de çok kızıl bence. İndirimli olarak 10 TL'ye aldım. Çok kısa bir süre sonra detaylı yorumlarımı paylaştığım bir yazı hazırlayacağım sizlere.


Mac 15'li palet aldım kendime boş olarak. Dolayısıyla o palete koymak için de far ihtiyacım doğdu. Aslında bir heves aldım bu paleti ama sonra da gereksiz bir hareketmiş gibi geldi bu yaptığım. Paletime koymak için de iki adet far aldım. Bu farlardan fotoğrafta sağda duran coppering, solda duran ise brown script. Her ikisini de aldığım için çok mutluyum. bu kadar güzel iki renk olamaz diye düşünüyorum. Zaten bakırlar, kızıl kahveler benim renklerim olduğu için bu renkler olmasa olmazdı paletimde. Çok yakında bu iki rengi de daha detaylı olarak anlatacağım size. Mac refill farların fiyatı ise 43 TL.


Mega Pro Cosmetics sanırım daha yeni açılan bir site. Sitede oldukça uygun fırçalar bulunuyor. Ne zamandır böyle bir yelpaze fırça arıyordum. Görünce almak istedim. üstelik de 15 TL gibi bir fiyata aldım. İlk izlenimim oldukça olumlu. Aydınlatıcı uygulamak için başarılı bir fırça. Sadece biraz büyük olduğunu düşünüyorum. İlk kullanımda kontrolümü tam sağlayamadım ama artık alıştım ve rahatlıkla kullanıyorum. Diğer fırça ise Artnet markasına ait olan ve Mac 217 muadili olarak gösterilen fırça. Mac 217 kullanan biri olarak onu çok sevdiğim için bunu da sever miyim bilemiyorum. Henüz kullanmadım ama kullandıktan sonra bir karşılaştırma yazısı yazacağım.


Son zamanlarda yaptığım alışverişlerim böyleydi. Nedense bu aralar indirim zamanları Watsons veya Gratise gidesim gelmiyor. Eskiden olsa koşa koşa giderdim. İndirim diye bir sürü kullanmayacağım ürün alıyorum çünkü. Artık daha planlı alışveriş yapmaya çalışıyor ve kullanacağım kozmetik ürünleri almaya çalışıyorum. 

24 yorum:

  1. mac farlar harikaymış.. fırçanın çok benzerini ben Kadıköy'den 5 TL'ye aldım markası XP mi onun acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yelpaze olan Mega Pro Cosmetics, göz fırçası ise Artnet canım.

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım hepsini. İhtiyacımız olanı ve planlı alışveriş yapmak gerekli gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın Kaş kitini bende düşünüyorum almayi tabi ki far olarak kullanmak için :))

    YanıtlaSil
  4. Kaş kiti harika görünüyor, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Farların renkleri çok güzel... Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. MAC farların renkleri ne güzelmiş öyle! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Fırçalara bayıldım x-)güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan canim. Alisveris kadar bizi mutlu eden ne var ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Alışveriş yapmak mutluluk hormonu salgılatıyor insana.

      Sil
  10. Çok güzeller bilhassa fırçalara bayıldım güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzeller bilhassa fırçalara bayıldım güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  12. MAC palet konusunda bence kesinlikle iyi bir yatırım yapmışsın..yavaş yavaş dolar o, hem insan eğleniyor yeni panlar alırken :)

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan mac farların renkleri harikaymış:))

    YanıtlaSil
  14. Güzel günlerde kullan, MAC farlara bayıldım...

    YanıtlaSil