18 Ocak 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » The Balm - Balm Desert Bronzer İncelemesi

The Balm - Balm Desert Bronzer İncelemesi

18 Ocak 2016 Pazartesi
The Balm markasını sevmeyen yok sanırım artık. Her çıkardığı ürün karaborsa oluyor. Bir süre bulmak mümkün olmuyor. Balm Desert isimli bronzer da çıktığı bir süre karaborsaya düştü. Özellikle indirim dönemlerinde Gratis mağazalarında bir ürün bulmak mümkün olmuyor. İndirim zamanında bir ürün almak istiyorsanız indirimin ilk günü sabah erkenden gitmek gerekiyor. The Balm ürünlerini sevsem de indirim dışında almak için biraz pahalı buluyorum. Bu nedenle genellikle indirim zamanını bekliyorum.


Genellikle günlük makyajımda bronzer kullanmıyorum. Sabahları zor uyandığım ve de işe ancak kendimi götürebildiğimden makyajımı iş yerinde yapıyorum. Bu nedenle de bronzer kullanmak pek de pratik olmuyor benim için. Peki ben Balm Desert isimli bu bronzerı neden aldım? İşte bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Kozmetik aşkı işte bu olsa gerek. Balm Desert'ı neden aldığımı bilmesem de iyi ki almışım diyorum. Çünkü The Balm'ın diğer bronzerı Bahama Mama çok soğuk tonlu bir kahverengi olduğundan biraz fazla kaçırınca yüzünüzde çamura dönüşebiliyor. Balm Desert ise daha sıcak tonlu bir kahverengi olduğu için kullanması biraz daha rahat. Ambalajı ise klasik sağlık The Balm ambalajı olduğundan yanımda taşımaya çok müsait.


Balm Desert bronzer kullanım amacı da çok yönlü bence. Allık olarak da kullanılabilecek bir renk. Ayrıca tüm göz kapağına far olarak da kullanılabilir. Far olarak kullanacaksanız en güzel kullanım yeri crease bölgesi bana göre. Hemen her renk far uygulaması için geçiş rengi olarak kullanılabilir. Hem de göz makyajınıza bir sıcaklık katabilir.


Balm Desert bronzer pigment açısından başarılı ama hemen her The Balm ürününde olduğu gibi bu üründe de tozutma sorunu mevcut. Gerçi benim için bir sorun değil bu. Sadece ambalajlarımın çabuk kirlenmesine neden oluyor ki bu sorunu da arada bir temizleyerek halletmeye çalışıyorum. Yapısı mat gibi görünse de sanki hafif bakırımsı bir ışıltısı var. 6,39 gr'lık ürünün bitmesi çok uzun zaman alacaktır. Fiyatı ise 50 TL civarında yanlış bilmiyorsam ama indirim zamanı ben 27 TL'ye aldım. Dediğim gibi The Balm ürünlerini indirim dışında almak için pahalı buluyorum ama indirimlerle oldukça uygun fiyata geliyor. Siz The Balm Desert bronzerı nasıl buldunuz?

30 yorum:

  1. bu ürünü gidip gelip the balm standında denemiştim aslında çok beğenmeme rağmen nedense almadım (kozmetik detoksundayımda buaralar;)) 14 şubat indiriminde benimle eve gelir diye düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzu cok beğendim. Emeğinize sağlık. Bu bronzeri çok istememe rağmen aydınlatıcısı gibi bunu da bulmak zor. Almak isteyip bir türlü bulamadığım ürün. Takip ettim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. The Balm ürünleri ilk çıktıkları zaman bir süre bulunamıyor maalesef.

      Sil
  3. renk çok hoş ama bin tane bronzerım var almamak için direniyorum :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1001 de olsa insan dayanamıyor. Kozmetik delisi olmak bunu gerektirir.

      Sil
  4. Bronzerlara bazen hevesleniyorum ama kullanmayacağımı bildiğim için almıyorum. Ama bronzer kullananlar için güzel bir seçenek ışıltısını sevdim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tenin çok açık değilse allık olarak da kullanılabilecek hoş bir renk.

      Sil
  5. Ne kadar zorluklarla aldık bunu <3 indirim döneminde alınması gereken bir bronzer kesinlikle.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel, bende kullanmak isterdim, ama maalesef pek makyaj yapma huyum yok keşke olsaydı çok isterdim, yakışmadığını düşündüğüm için makyaj yapmıyorum :) çaktırma pek beceremiyorum aslında makyaj yapmayı sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz da el alışkanlığı lazım. Yapa yapa insan alışıyor ve daha güzel yapabiliyor makyajını.

      Sil
  7. İndirimli Fiyatı süper. Bu rengi diğerlerine göre tavsiye etmen de çok güzel. Eğer dagilmiyorsa tam benlik. Çünkü bazı allıklar çok kolay parcalaniyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım. Dağılmıyor ama biraz toz toz olma durumu var.

      Sil
  8. Balm ın allıgını kullanıyorum çok memnunum rujunu aldım birde o da guzel balm deneyecegım bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm ürünlerini ben de severek kullanıyorum.

      Sil
  9. iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  10. Bir miktar ışıltısı olduğu,elimde de Bahama Mama bulunduğu için almamıştım ancak hala merakta olduğumu söyleyebilirim ;)

    YanıtlaSil
  11. İndiirim dışında the balm ı pahalı bulanlardanım. Güzel günlerde sür sürüştür.

    YanıtlaSil
  12. Ambalajın tatlılığı ve far rengi olarak da güzel olur gibi :)

    YanıtlaSil
  13. Kozmetikle pek aram yok bu belli oldu artık ama bu markanın ambalajına bayılıyorum ben....

    YanıtlaSil
  14. sabah uyanır uyanmaz makyaj yapınca istenen sonuç da elde edilmeyebilir.. Biraz vakit geçince daha iyi oluyor sanki..::)
    Balm ürünlerini kullanmadım ama merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  15. The Balm indirim zamanlarının kraliçesi ! bazen ürünün ne olduğuna bakmadan, sırf ambalajı yüzünden alıyorum..

    YanıtlaSil
  16. Bayıldım tur balm hastası biri olarak indirimde koleksiyonuma ekleyeceğim harika bir renk dediğin gibi bahama mamadan daha sıcak bir kahve bencede (k)

    YanıtlaSil
  17. Bayıldım tur balm hastası biri olarak indirimde koleksiyonuma ekleyeceğim harika bir renk dediğin gibi bahama mamadan daha sıcak bir kahve bencede (k)

    YanıtlaSil
  18. Renk çok güzel, güle güle kullan :))
    The Balm'ın far bazından hiç memnun değilim ama ben bu arada...

    YanıtlaSil
  19. indirim döneminde Balm standindan benimde kaptigim bir ürün... Kontr için son zamanlarda kullandığım tek ürün, hatta hafif allık olarak kullanıp üzerine hafifce Mac soft and gentlela geçiyorum.Özellikle beyaz tenlilere tavsiye ederim bu yöntemi.Dediğin gibi bence de üründe ki tek problem tozutması.Güle güle kullanin:)

    YanıtlaSil
  20. merhaba, desert bronzerın karton ambalajjda olması sebebiyle sizce de üründe bi koku var mı? ya da bendeki ürüne dair bi durum/sorun mu bilemedim :(

    YanıtlaSil