3 Aralık 2015 Perşembe

Ana Sayfa » , , , , » Max Factor Creme Puff Allık - 15 Seductive Pink

Max Factor Creme Puff Allık - 15 Seductive Pink

3 Aralık 2015 Perşembe
Max Factor'un Creme Puff allıklarını bloglarda gördüğümden beri almak istiyordum. 4 farklı renk seçeneğinden uzun süre düşündükten sonra Watsons mağazasında Seductive Pink isimli rengi almakta karar kıldım. Aslında hafif şeftaliye dönük bir rengi vardı. Onda aklım kalmadı değil ama o tonları çok kullandığımdan farklı bir alternatif almak istedim. Ayrıca da sonbahar ve kış için bu ton daha güzel olacak diye düşündüm. 



Öncelikle bu allığın çok yumuşak bir yapısı var. Adı gibi creme puff. Adında creme yazmasına aldanıp krem yapıda olduğunu düşünmeyin. Toz formda bir allık bu. Max Factor'un bu allıkları Hourglass allıklara muadil gösteriliyor ya da benzetiliyor diyeyim ancak benim Hourglass allığım olmadığı için karşılaştırma fırsatım olmadı. 


Uygulama esnasında fırçaya alırken biraz toz toz oluyor gibi dursa da dökülme v.s yapmıyor. İlk bakışta rengi çok koyu gibi görünüyor ancak yanakta çok güzel, doğal bir duruşu var. Ambalajı sağlam ama aynası olmadığından çantaya ekstra bir ayna daha koymanız gerekiyor.


Genel olarak Max Factor Creme Puff allıkları beğensem de fiyatını biraz pahalı buldum. Ben Watsons %50 indirim zamanında 31 TL gibi bir fiyata aldım. Bu fiyata göre hele de normal dönemde alınırsa ambalajı biraz daha özenli olabilir bence. Yine de Seductive Pink renginin yanakta duruşunu çok sevdiğimi belirtmeliyim. Eğer denemek istiyorsanız indirim dönemlerinde bir şans verebilirsiniz.

12 yorum:

  1. bende hourglass var o yüzden bunlara hiç bakmıyorum bile ama gördüğüm kadarı ile de çok benzetemedim. ayrıca hakikaten çok pahalı üzerine biraz daha koyup mac allık alınır mesela :-)))

    YanıtlaSil
  2. Allık çok güzel ya x-) bende sizin blogunuza geldim cheer

    YanıtlaSil
  3. Muhteşem bir renk... Harika..

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
  5. Rengine bayıldım...Harika...

    YanıtlaSil
  6. Kullandığım bir allık . Çok memnunum.

    YanıtlaSil
  7. Kullandığım bir allık . Çok memnunum.

    YanıtlaSil
  8. indirim günlerini takip etmek lazım renge bayıldım

    YanıtlaSil
  9. Rengi ve pigmenti bence de başarılı ancak dediğiniz gibi fiyat bu ürüne çok yüksek..

    YanıtlaSil
  10. bu seriye bayılıyorum, hepsi biribrinden güzel bu allıkların.. bu da tam baharlık bir pembeymiş. baked formda olması çok güzel. sanırım ben de gorgeous berries rengini alacağım ilerde :) elinize sağlık

    YanıtlaSil