6 Eylül 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , » Odadan Firar - Bir Bursa Eğlencesi

Odadan Firar - Bir Bursa Eğlencesi

6 Eylül 2015 Pazar
Son zamanların en popüler aktivitelerinden biri de kaçış oyunları. Odadan Firar ise Bursa'daki kaçış oyunlarından bir tanesi. Peki nedir bu kaçış oyunu. Öncelikle kendinize size eşlik edebilecek bir arkadaş buluyorsunuz. Sonrasında ise maceranız sizi bekliyor. Özellikle macera içeren, bulmacaları çözerek sonuca ulaştığınız bilgisayar oyunlarını seviyorsanız kaçış oyunları tam size göre. Çünkü bu oyunlar tam da bilgisayar oyunlarının gerçek zamanlı olanları gibi.


Odadan Firar adı üstünde bir odadan kaçmaya çalışıyorsunuz. Kapıyı çaldığınız anda oyun başlıyor ve bir cinayeti çözmeye çalışırken buluyorsunuz kendinizi. 1 saatlik süre boyunca odadaki nesnelerden şifreleri bulmak ve kilitli bölümleri açmaya çalışmakla zamanın nasıl geçtiğini anlamadan katili keşfetmeye çalışıyorsunuz. Tabii ki daha fazla ipucu vermeyeceğim.



Kaçış oyunlarını bir pazar eğlencesi olarak vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim. Bu oyunların tek kötü yanı bir sefer gidebilecek olmanız. Ancak zamanla odalardaki şifreler ve konu değişebilir takipte olmak lazım. Eğer sizde Bursa'da keyifli 1 saat geçirmek isterseniz Odadan Firar internet sitesine göz atarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu oyunlar moda oldu. Sanırım insan yaşıyor gerçekmiş gibi:)

    YanıtlaSil