9 Mart 2015 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » Dirty Works Rose & Glow Nemlendirici Maske

Dirty Works Rose & Glow Nemlendirici Maske

9 Mart 2015 Pazartesi
Dirty Works ürünleri mavi ambalajları ile Gratis raflarında her zaman dikkatimi çeken bir marka olmuştur. Bursa'da yaşayan biri olarak da en büyük keyfim arkadaşlarımla hamama gitmek. Hamamda hazır gözenekler açılmış cilt temizlenmişken maske yapmak da ayrı bir keyifli oluyor. Bu maskeyi de tek kullanımlık olmadığı tüpte büyük bir ürün olduğu için hamamd kullanmak için almıştım.

dirty works maskeleri
Dirty Works Rose & Glow Nemlendirici Maske
Maskenin yapısı krem gibi ve nemlendirici özelliği bulunuyor. Bundan başka 2 çeşidi daha var Dirty Works maskelerin. İçerisinde gül ve vitamin E bulunduğundan cildimin seveceği bir ürün olacağını düşünmüştüm. Ancak ne yazık ki ben bu ürünü sevemedim. İlk kullandığımda hamamdaydım ve yüzüme sürdüğüm anda özellikle burun kenarlarımda inanılmaz bir yanma hissettim ve belki de böyle olması gerekiyor diye sabretmeye çalıştım ama 5 dk dayanamadım. Zaten hassas bir cildim olduğu için benim cildimin sevmediğini düşündüm ama arkadaşım da aynı şikayetleri söyledi ki onun cildi hassas değil.

dirty works maske
Dirty Works Rose & Glow Maske

2. bir şans vermek istedim bu ürüne ancak yine de sevemedi cildim. Fotoğrafta içeriğini görebilirsiniz. Belki de içerisindeki bir madde ile anlaşamadım.
Dirty Works markası hala benim için güzel ambalajlarıyla ilgi çekici olsa da sanırım bu markanın ürünlerine karşı bir ön yargım oluştu. Siz Dirty Works markasına ait herhangi bir ürün denediniz mi? Bu maskeyi deneyip memnun kalanlarınız oldu mu?

11 yorum:

  1. Merhaba bende maskesini almayı düşünüyordum ama hep sonraya attım fakat göz çevresi kremini kullanıyorum ve çok memnunum yazısını http://yarenmecitoglu.blogspot.com.tr/2015/03/dirty-works-eye-cream.html bu adreste bulabilirsiniz :) Blogunuzu takipteyim bana da beklerim http://yarenmecitoglu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Genel olarak bu markanın ürünlerinden memnun kalanını görmedim ben pek :( Zaten bu kadar popüler olmasındaki en büyük etmen bence ambalajlarının Soap&Glory'ye çok benzemesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında göz kremini çok beğeniyorlar ama bilemedim.

      Sil
  3. Yanaklarımda aşırı derecede yanma yaptı ama nemlendirmesinden memnun kaldım detox maskesini de kullandım onu sevdim bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de onu deneyeyim bakalım ama korktum biraz cildime bir şey olmasın, zaten hassas.

      Sil
  4. Bir kaç gün öncesine kadar olumlu yorumlar okuyup alayım derken şimdi aklım karıştı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bazı ürünler kişisel olabiliyor yazıda da dediğim gibi belki içeriğindeki bir maddeye karşı hassasiyetim var.

      Sil
  5. Geçenlerde bende tek kullanımlık bir maske denedim.Cildimin hassas oldugunu bildiğim halde......Sonuç hüsran.

    YanıtlaSil
  6. Bu maske çok güzel bir arkadaş kullanıyordu banada önermişti....

    http://kasimtok.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. ben hiç denemedim ; denememe de gerek kalmadı bence

    YanıtlaSil
  8. Ambalajı için ben de almayı düşünüyordum ta ki okuyana kadar :) biz kızlar görselliğe çok mu değer veriyoruz ne :)

    YanıtlaSil