4 Ocak 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , , , » Wet n Wild - Sweet As Candy Far Paleti

Wet n Wild - Sweet As Candy Far Paleti

4 Ocak 2015 Pazar
Wet n Wild markasının en kaliteleri ve meşhur ürünleri kuşkusuz far paletleri. Sweet As Candy far paleti ise Color Icon Trio serisine ait. Wet n wild ülkemizde Gratis mağazalarında satılmaya başladığı anda gidip hemen her far paletini alan biri olarak en zor tabii ki Comfort Zone paletini bulmuştum. Comfort Zone bir anda karaborsaya düşerek beni aylarca peşinde sürükledi. Wet n wild farları birçok Mac farına muadil olarak gösteriliyor. Comfort Zone paletinin hangi farlara muadil olduğuna bakmayı unutmayın. Gelelim bu yazımızın konusu olan Sweet As Candy isimli far paletine.

sweet as candy far

Wet n Wild paletlerinin en kötü yanı farlarının isimlerinin olmaması. Farların üstlerinde hangi bölgelere kullanılacaksa o bölgenin ismi bulunuyor. Wet n wild farlarının en güzel yanı ise yumuşacık yapıları ise çok kolay sürülmeleri ve dağıtılması bence. Tabii pigmentasyonları da çok başarılı. Bu konuda başarısız buldum tek Wet n wild far ise Naked Truth.


wet n wild uclu far

Sweet As Candy far paleti günlük olarak kullanabileceğiniz renkteki farlardan oluşuyor. Browbone yani kaş kemiği yazan bej rengi far zaten hepimizin kaş altında kullandığı aydınlatıcı renk. Crease yazan renk ise tam da o bölgede harikalar yaratan sıcak alt tonlu bir kahverengi. Eyelid ise açık renkli bir pembe. Ben pembe tonlarını pek kendime yakıştıramıyorum ama nedense herkes bu rengi kullandığımda çok beğeniyor.

İndirimsiz olarak 14-15 TL gibi bir fiyata alabileceğiniz en başarılı farlardan biri bence Wet n Wild Sweet As Candy paleti. Günlük makyajınızı tamamlarken kullanabileceğiniz çekmecenizde bulunması gerekli diye düşünüyorum. Wet n Wild markasının diğer farlarının yazıları da en kısa zamanda burada sizlerle olacak.


7 yorum:

  1. Gercekten cok hos bir far paleti defalarca elime aldim ama pembesi yuzunden almama karari verdim elimde de cok fazla kahve farim var kendimi bi sekilde hep tuttum ben de pembeyi goz makyajinda pek kendime yakistirmam sadece colir tattolarin pink goldunu kullaniyorum cok guzel bi yazi olmus sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembeyi ben de pek kendime yakıştırmıyorum ama bu paletin pembesi fena durmuyor sanki.

      Sil
  2. Güzelmiş gerçekten,Gül'e Gül'e kullan canım!:)

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ediyorum Wet n Wild'ın paletlerini iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de var bu paletten crease rengine bayılıyorum tek başına bile çok güzel duruyor :)

    YanıtlaSil