17 Ocak 2015 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , , , , , » Kozmetik Alışverişim (Bath and Body Works, Mac, Gratis)

Kozmetik Alışverişim (Bath and Body Works, Mac, Gratis)

17 Ocak 2015 Cumartesi
Alışveriş yazılarını siz de benim gibi seviyor musunuz? Kimler ne almış, yeni neler var bunları okumaktan çok hoşlanıyorum. Evde bir oda dolusu kozmetik ürünü olduğu için, artık alışverişlerimi frenlemeye çalışıyorum ama yine de bazen almadan olmuyor. Belki hastalık ama kozmetik alışverişleri bana terapi gibi geliyor. Siz de neler aldığımı merak ediyorsanız okumaya devam edin. 

gratis mac alisverisi
Kozmetik Alisverisi
Bath and Body Works yaşadığım şehirde olmadığından sıklıkla alışveriş yapma imkanım olmuyor. Sevgili arkadaşım Güzellik Editörü bu seti benim için aldı. Kendisine seçimi benim için yapmasını rica ettim. Canım arkadaşım tam da benim sevebileceğim kokuyu almış.

mad about you koleksiyonu
Bath and Body Works Mad About You

Mad About You bir signature koleksiyonu. Soldaki vücut losyonu, ortadaki de vücut kremi. İkisinin kokuları aynı olsa da yapıları oldukça farklı. Triple moisture krem (ortadaki) daha yoğun nemlendiriciliği olan bir kerm. Soldaki ise daha losyon kıvamında.  En sağdaki şişe de aynı kokunun vücut spreyi. Denemek için sabırsızlanıyorum. Bu alışverişime toplamda 79 TL ödedim.

mac sable cranberry far
Mac Far Alisverisi

Kız kıza gezmelere çıkılınca ve bu arkadaşlar da kozmetiğe meraklı olunca Mac mağazasında uğramadan olmuyor. Ben de 4'li paletim için 2 tane far aldım. Cranberry ve Sable isimli farlar paletimde yerini aldı ve detayları çok yakında blogumda olacak. Mac farların refill olarak tanesi 40 TL'ye satılıyor.

eklips far fircasi
Gratis Alisverisi

Son olarak da Gratis'ten aldığım bu 2 parça ürünün olduğu minik alışverişimden bahsedeyim size. Nivea Lip Butter'lar çok merak edilen bir ürün. Biraz daha kullandıktan sonra sizlere deneyimlerimi aktaracağım. Eklipsin far fırçasını daha önce kullandım. Fiyatına göre oldukça uygun bir ürün olduğu için bir tane daha aldım. Nivea Lip Butter'ı 9,90 TL'ye aldım ama Eklips far fırçasının tam fiyatını hatırlayamadım.

Benim son zamanlarda yaptığım kozmetik alışverişimlerim böyleydi. Sizlerin de alışverişlerini okumayı çok seviyorum. Son zamanlarda alıp da bunu daha önce neden almamışım dediğiniz bir ürün oldu mu?

11 yorum:

  1. Canım bayıldım hepsine güzel günlerde kullan ! :)

    YanıtlaSil
  2. Özellikle M.A.C far seçimlerin harika görünüyor. Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Mac farlarını refill olarak alıp kendi paletini yaratmak çok mantıklı.Güle güle kullanın .Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Harika seyler almissin kuzu, farlarin rengine bayildim. Güzel günlerde kullan! :)

    YanıtlaSil
  5. Mac farların renkleri ipnotize edici, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Mac Farların yorumlarını merakla bekliyorum:) hepsini güzel günlerde kullanman dileği ile canım...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel Şeyler almışsın,Gül'e Gül'e kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Harika şeyler var gerçekten, güle güle kullan. :) Benimde bloğumda böyle bir yazım var istersen bakabilirsin. :)) naynaynomm.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil