28 Ocak 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Harika Kaşlar İçin Adım Adım Kaş Doldurma

Harika Kaşlar İçin Adım Adım Kaş Doldurma

28 Ocak 2015 Çarşamba
Bir göz makyajının olmazsa olmazı güzel kaşlar. Harika kaşlarınız olmayabilir ama birkaç küçük hile ile kaşlarınıza güzel bir şekil verebilirsiniz. Kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak hem daha düzgün bir görüntü yaratır hem de gözlerinizi daha belirgin hale getirir. Her ne kadar kaşlarım seyrek olmasa da ben her makyajımda mutlaka kaşlarıma bir el atıyorum. Yüzümdeki ifade gerçekten değişiyor. Kaşlar bizim için bu kadar önemli ilen sizlerle adım adım kaşlarınızı nasıl dolduracağınızı paylaşacağım.

kas doldurma
Harika Kaşlara Sahip Olmak


Kaşlarınızı doldurma ve daha güzel görünmelerini sağlamak için ihtiyacınız olanlar kaşınızın rengine uygun bir kaş farı ya da kaş kalemi, kaş altını ve üstünü aydınlatmak için bir aydınlatıcı, kaşlarınızı taramak için bir kaş fırçası. Eğer kaş farı kullanacaksanız tabii ki onun için de uygun bir fırçaya ihtiyacınız var. Kaşlarınız .ok aksi ise ve şekli bozuluyorsa mutlaka kaş sabitleyici maskara da kullanmalısınız.

kas doldurmak
Adim Adim Kas Doldurma

Öncelikle kaşlarınızı tarayarak işe başlayın. Sonrasında ise eğer kaş şekliniz tam düzgün değilse sınırlarını çizerek devam edin. Kaşlarınızın boşluklarını da doldurduktan sonra kaş altını ve kaş üstünü aydınlatmak için ten rengi bir ürün uygulayın. Kaşlarınızı da kaş sabitleyici bir maskara ile sabitleyin. İşte harika kaşlara sahip olmak bu kadar kolay.

11 yorum:

  1. tamda aradıgım konuydu ilac gibi geldi hemen deneyecegim ;)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, sosyalmedyakafe'nin blog kesif etkinliginden geliyorum, görüşmek üzere...
    http://gelincikzamanlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Bu konuda o kadar kötüyüm ki hiç beceremiyorum kaş doldurma işini :(

    YanıtlaSil
  4. cok detaylı ve guzel bır ınceleme olmus canım tebrıkler :)

    YanıtlaSil
  5. Kaş doldurma makyajda en önemli şeylerden biri ! Çok faydalı bir yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  6. Benim de kaşlarım seyrek olduğu için makyaj yaparken mutlaka kaş farı kullanıyorum..Çok faydalı bir paylaşım olmuş..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar kaşım dolgun olsa da, illa ya sabitleyeceğim ya da ufak dokunuşlarla boşlukları dolduracağım. Makyajımın resmen vazgeçilmez kısmı diyebilirim.

    YanıtlaSil
  8. Kullandığınız aydınlatıcının markası nedir, çok güzel.

    YanıtlaSil
  9. Sayfanız bir harika hangi kategoriye bakacağımı şaşırıyorum sevgiler kaşlar zamanla inceliyor.Halk arasında küsüyor diyorlar kalem çok işe yarıyor bazen sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Harika bir paylasim olmus.. Tesekkurler.. Uygulayacagim..

    YanıtlaSil