11 Aralık 2014 Perşembe

Eveline Cosmetics Dörtlü Far Paletleri

11 Aralık 2014 Perşembe
Dore katalogların aldığım ve severek kullandığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Dore de pek çok marka gibi temsilcileri aracılığıyla satış yapıyor. Bazı ürünlerini ben çok beğeniyorum. Tabii ki beğenmediğim ürünleri de oluyor. Sadece kozmetik değil, ev tekstili, deterjan ve dekorasyon ürünleri de var. Eveline Cosmetics Dore kataloglarından ulaşabileceğiniz bir marka ve ben bu markanın denediğim hemen her ürününü çok beğendim. Daha önce sizlere bayılarak kullandığım Eveline Cosmetics Ayak Bakım Kreminden bahsetmiştim. 

eveline kozmetik urunleri

İki tane birbirinden güzel dörtlü far paletini sizlerle paylaşmak istedim. Birisi kahve tonlarının ağırlıklı olduğu, diğeri ise mor ve grinin olduğu paletler. Her ikisinin de pigmentasyonunun oldukça güzel olduğunu söylemeliyim. Farların renkleri birbiri ile çok güzel karışıyor ve kesinlikle tozutmuyorlar. 



eveline kozmetik urunleri

İlk paletimiz daha kahve ağırlıklı tonlardan oluşuyor. 1 numaralı renk sarımsı bir renk olmasına rağmen kaş altında oldukça güzel bir renk oluşturuyor. 2 numaralı renk ise turunculuk barındıran bir sıcak bir kahve ki ben bu tarz renklere bayılıyorum. 3. rengimiz ise mat ve yine sıcak alt tonlu bir kahve. 4 numaralı renk ise ölüp bittiğim bir renk oldu. Nasıl tarif etsem bilemedim.

eveline far paletleri

İkinci paletimiz ise daha az sevdiğim ama yine de kullanmaktan keyif aldığım bir palet. 1 numaralı renk beyaza dönük sedefli bir pembe. 2. rengimiz ise mor gibi görünen ama sürünce daha pembe duran bir renk. 3. rengimiz ise yine benim bayıldığım içerisinde morluk barındıran gül kurusuna yakın bir renk. 4 numaralı renk ise ışıltılı bir gri. Grilere çok bayılmasam da alt kirpik dibinde kullanabiliyorum.

Eveline Cosmetics'in bu paletlerinin sanırım toplamda beş çeşidi vardı. Sizde Dore kataloğunu incelemek isterseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. ben özellikle ikinci paleti daha çok beğendim :) griler favorim yaa

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Gerçekten bu bilgi çok işime yaradı.2.paletteki 3 numaralı renge bayıldım.Teşekkürler
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. salam mən azərbaycannan yazıram lütfen söylermisiniz farmasi və flor mar peta onaylımı

    YanıtlaSil