22 Kasım 2014 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , , , , , » Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti Hangi Mac Farlara Muadil?

Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti Hangi Mac Farlara Muadil?

22 Kasım 2014 Cumartesi
Wet n wild ülkemize geldiğinde koşarak beğendiğim ürünleri almıştım. Ancak ilk alışverişimde karaborsaya düşen "Comfort Zone" paletini tabii ki de bulamadım. Ama yılmadan usanmadan her Gratis'e yolum düştüğünde Wet n wild standını yokladım ve çabalarımın sonucunda bu palete sahip olabildim. Bu far paleti kozmetikle azıcık ilgilenen herkesin bildiği çok meşhur bir palet. Neden mi bu kadar meşhur? Hadi inceleyelim bakalım.

wnw comfort zone far paleti

Wet n wild farlarının bu kadar meşhur olmasının ilk sebebi tabii ki fiyatı. Uygun fiyatlı olduğu için hemen herkesin ulaşabileceği nitelikte. İkinci sebep ise farlarının kalitesi. Üçüncü sebep ise farlarının pek çoğunun Mac farlara dupe olarak gösterilmesi.

wet n wild comfort zone - mac dupe

Öncelikle sol taraftaki farlara yakından bakalım. Sol taraftaki renkler daha günlük kullanıma ve herkesin zevkine uygun. İlk sıradaki sarımtrak krem rengi far Mac Dazzlelight isimli fara muadil olarak gösterilmiş. Bu far diğer renklere göre rengini biraz daha zor veriyor. İkinci sıradaki far ise Mac All That Glitters isimli fara benzer ve şeftalinin çok güzel bir tonu. Üçüncü sıradaki far ise Mac Bronze adlı fara, dördüncü renk ise Mac Twinks'e muadil. Özellikle dördüncü sıradaki renk gece makyajı için ideal bir renk.

wet n wild comfort zone far

Sağ taraftaki farlara baktığımız zaman birinci sıradaki fara özellikle bayıldım. Bu far ise Mac Vex'e benzer olarak gösterilmiş. Yeşil far pek sevmesem de ikinci sıradaki far sayesinde yeşil renge bir adım attım diyebilirim. Bu far ise Mac Juvt isimli fara muadil. Üçüncü sıradaki renk ise haki yeşili ve Mac humid ile benzer. Ama ben bu rengi çok kullanamıyorum hem çok koyu, hem de siyah gibi görünüyor. Son sıradaki rengimiz ise bu paleti meşhur yapan mavi yansımaları olan far ise Mac Club isimli fara muadil. Bu far ışıltılarıyla gerçekten beni benden aldı.

Bu paletteki farların hepsi alarak Mac'ten bir far paleti yapmaya kalksak yaklaşık olarak 320 TL gibi bir fiyat ödemeliyiz. Ama Wet n Wild Comfort Zone paleti sadece 20 TL. Ne dersiniz sizce de bu palet karaborsaya düşmeyi haketmiyor mu?

Blogumdaki diğer wet n wild yazılarına bakmayı unutmayın.



16 yorum:

  1. Renkleri harika görünüyor.Eh bende bu güzel acıklayıcı yazıdan sonra Wet n Wild Comfort Zone paletinin peşine düşenlerden olacağım:))Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum.Takibe aldım,sizide beklerim.

    http://madamcosmetic.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Evet canım ya herkesin kullanabileceği renklerden oluşuyor.

      Sil
  4. çok severek kullanıyorum bende <3

    YanıtlaSil
  5. Sayende bende far sever oldum :):):) benim de severek kullandığım paletler arasında

    YanıtlaSil
  6. Bir bakmalı Gratis'te..Ben bir nude kalem aldım ruj olarak ama, kokusundan, tadından pek hoşlanmadım. Rengi nefis, orası ayrııı..O yüzden bundan böyle koklar da alırım artık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu far paletinin herhangi bir kokusu yok canım. Renklerini beğendiysen şiddetle tavsiye ederim.

      Sil
  7. hiç bildiğim bir marka değildi, şüphelendim bile ama sonra wet'n wild hakkında araştırma yapınca, hem iyi yorumlar okudum hem essence markası gibi hayvanlar üzerinde deney yapmadığı bilgisine ulaştım; gözüme girdi. gerçekten çok güzel renklermiş, ben de sıcak tonlardaki dörtlü paleti düşünüyorum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wet'n wild gerçekten güzel ürünleri olan, benim de çok sevdiğim bir markaydı.

      Sil
  8. Şu an a kadar bu paletle ilgili bir sürü yazı okudum ama hangi mac farlara dupe olduğunu kimse yazmamıştı :) siz yazmışsınız çok mutlu oldum teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil