2 Ağustos 2016 Salı

Ana Sayfa » , , » The Body Shop Tekli Far 115 Numara İncelemesi

The Body Shop Tekli Far 115 Numara İncelemesi

2 Ağustos 2016 Salı
The Body Shop marka olarak benim için hep kremleri, cilt bakım ürünleriyle özdeşleşmiştir. Nedense The Body Shop mağazalarına gittiğim zaman hep body butterlar, kremler, parfümler ilgimi çekmiştir. Ancak yakın zaman önce gittiğimiz bir etkinlik sırasında farlarına ve rujlarına hatta aydınlatıcılarına bakma şansım oldu ve 115 numaralı bu güzel farı gördüğüm gibi kaptım. Bu farı seçmemin nedeni öyle her yerde bulunan bir renk olmamasıydı.


Son zamanlarda farlar konusunda biraz daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Özellikle büyük paletler almayacağım artık. Tekli farlar hem kullanım kolaylığı açısından hem de paletlerde sevmediğim bir iki renk mutlaka olduğundan daha mantıklı geliyor. The Body Shop 115 numara ise şeftali tonlarında daha önce elimde olmayan bir renk. 


The Body Shop 115 numaralı şeftali tonlu farın içerisinde altın ışıltılar bulunuyor. Özellikle de hafif bronzlaştığım şu dönemde daha da güzel durdu. Shimmer dediğimiz ışıltılı yapıda bir far. Simli olmadığı için çok parlak durmuyor. Bu nedenle günlük kullanıma çok uygun. Ayrıca yapısı çok yumuşak değil, o yüzden de dökülme yapmıyor. Yassı far fırçası ile uygulama rahat yapılıyor ancak çok yumuşak kıllı fırçalarla uygulama yapmak biraz daha zor oluyor.


The Body Shop tekli farın fiyatı 29.90 TL. Aslında bu fiyat tekli bir far için fazla bana göre ama her zaman bulunmayacak bir renk olduğu için tercih ettim. Yapısını ve kullanımını sevdiğim için indirim döneminde de farklı renklerine bakabilirim. The Body Shop mağazasına girdiğim zaman artık renkli kozmetik kısmına da bakacağım ancak yine de body butterlar vazgeçilmezim olarak kalacak.

10 yorum:

  1. Çok güzel allık bile olur bu renkten bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. Guzel gunlerde kullanin rengine bende bayıldım 😊

    YanıtlaSil
  3. Rengi gerçekten çok güzelmiş :) Ben de hep cilt bakım ürünlerini kullanıyorum, makyaj ürünleri hiç ilgimi çekmemişti. Mağazaya gittiğimde farlara ben de bakayım :)

    YanıtlaSil
  4. rengi tam yaz allık rengi :) the body shop denilince direk aklıma body butterlar geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Fiyatı banada fazla geldi, tekli olduğundan. Yine de rengi çok güzel güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Blog biraz değişime uğramış, çok güzel olmuş. Bu arada allık çok güzel

    YanıtlaSil
  7. Tekli farları taşıması ve kullanımı gerçekten çok rahat oluyor :) Rengi de çok güzelmiş, mutlu günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  8. rengi harika, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. merhaba bu yazınız ve muhtemelen daha bir çok yazınız ucun.net tarafından izinsiz kopyalanmış ve yayınlanıyor benim ve daha pek çok arkadaşın da öyle biz şikayet ediyoruz siz de ederseniz iyi olur ..birlik olalım ..

    YanıtlaSil