24 Ağustos 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , » Nyx Copper Tekli Far İncelemesi

Nyx Copper Tekli Far İncelemesi

24 Ağustos 2016 Çarşamba
Nyx'in tekli farlarından Copper isimli olanı benim en sevdiklerimden birisi. Nyx markası ülkemizde Douglas ve Boyner mağazalarında satılıyor. Ayrıca İstanbul'da Bağdat caddesinde de kendi mağazalarını açtılar. Ancak Douglas ülkemizden çekilme kararı aldığı için artık Nyx ürünlerine ulaşmak biraz sıkıntı olacak gibi. Umarım Nyx bir an önce online mağazasını açar da biz de rahatlıkla alabiliriz ürünlerini. 


Nyx tekli farlarından Copper benim en sevdiğim renklerden biri olan bakır rengi. Özellikle göz kapağımda bu renkleri kullanmayı çok seviyorum. Sıcak renkleri kendime daha çok yakıştırdığım için kızıllar, bakırlar her zaman favorim. Nyx Copper'ın yapısı yumuşak ve sürümü kolay ama yumuşak yapısı nedeniyle biraz dökülme yapıyor. Gerçi hangi far dökülme yapmıyor ki. Bu nedenle çok fazla olmadığı süre farın dökülmesi benim için sorun değil. Nyx'in diğer farları gibi bu farı da göz kapağına kolayca uygulanıyor ve rahatlıkla karıştırılabiliyor. Mat bir far değil ancak ışıltılı da değil, daha çok satin dediğimiz bir yapısı var.


Farları palet olarak almak avantaj gibi görünse de bence tekli farlar daha bir kullanışlı sanki. Aldığımız paletlerde mutlaka bir iki tane kullanmadığımız renk oluyor. Tekli far alırken mutlaka kullanacağımız bir renk seçiyoruz. O yüzden ben artık pek palet almıyorum.


Nyx mağazalarının bir an önce yaygınlaşmasını ya da online sitesinin bir an önce açılmasını diliyorum. Markayı inceleme fırsatınız olduğunda özellikle de bakır tonlarını seviyorsanız Copper isimli bu tekli fara da bakmadan geçmeyin derim. Elimdeki diğer Nyx farlarının inceleme yazısı okumak için renkli kısıma tıklayabilirsiniz. Nyx farlarını Douglas indiriminden 10 TL'ye aldım ben.



16 yorum:

  1. bu ne kadar hoş bir renk böyle aman yarabbim !

    YanıtlaSil
  2. Sürekli lazım olacak, harika bir renk seçimi. Denk gelirsem bende bakacağım buna.

    YanıtlaSil
  3. Minik farları ben de çok pratik buluyorum.
    Hem kısa sürede bitirebiliyorsun hem de taşıması kolay oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Bakır rengi sevilmeyecek gibi değil ki çok güzel :) İndirimli fiyatıyla da oldukça iyi

    YanıtlaSil
  5. Rengi harika ;) NYX yakında online satışa başlayacak bu arada ;)

    YanıtlaSil
  6. Rengi şahaneymiş😍😍 NYX eylül ayı içinde online satışa başlayacak diye biliyorum😊

    YanıtlaSil
  7. Douglasta varmı ? Yada izmirdeki douglasta bulabilir miyim?? Şoktayım suan bende taaa çiğliye gidiyordum eğer varsa harika olur ^^ Rengine bayıldım <3

    YanıtlaSil
  8. Nasıl güzel bir renk o öyle ! Online sitesi eylül gelsede açılsa :)

    YanıtlaSil
  9. Şu minnak şeylerin pigmentleri ne kadar iyi

    YanıtlaSil