13 Ağustos 2016 Cumartesi

Ana Sayfa » , , » Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick İncelemesi

Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick İncelemesi

13 Ağustos 2016 Cumartesi
Maybelline son zamanlarda atak yaparak ülkemize pek çok yeni ürün getirdi. Bu ürünlerden biri de "Master Contour V-Shape Duo Stick" idi. Eh yeni bir ürün çıkar da biz bloggerlar denemeden durabilir miyiz? Pek çoğumuz gibi ben de merakıma yenilip bu ürünü denemek için aldım. Maybelline Contour Sticklerin 2 renk çeşidi var. Ben ise kendime 02 medium rengini daha uygun buldum.


Aslında fikir olarak tek bir üründe iki farklı işlevin olması pratik gibi görünse de bana çok pratik gelmedi bu ürün. Maybelline Master Contour Sticki seven arkadaşlarla maalesef fikir ayrılığım oluştu. Ben bu ürünü çok sevemedim. Hem kullanımı kolay gelmedi hem de istediğim efekti elde edemedim bir türlü. Koyu renkli kısmı kontur yapmak istediğim açık renkli kısmı ise aydınlatmak istediğim yerlere uyguladım. Fırça ve de beauty blender ile dağıtmayı denedim ancak iki şekilde de aldığım etkiyi beğenmedim. Açık renkli kısmı öyle ışıl ışıl bir aydınlatıcı değil ama zaten amaç da bu değil. Yapısı ise bana göre yağlı ciltler için pek uygun değil ama kuru ciltler rahatlıkla kullanabilir.


Maybelline Master Contour Stick benim için sınıfta kalan bir ürün oldu ne yazık ki. Bu noktada seven çok insan varken ben kendimden şüpheye düştüğümü söylemek istiyorum. Bu nedenle bu ürünü severek kullanan arkadaşlardan kullanım önerilerini yorum olarak yazmalarını rica ediyorum. Acaba ben mi doğru uygulamayı beceremedim. Maybelline Master Contour Stick'in fiyatı ise 32,90 TL ancak tabii ki indirim zamanlarında çok daha ucuza almak mümkün.


9 yorum:

  1. Ben de kullanışlı görmediğim için almamıştım isabetli olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü çok fazla blogger arkadaşımda gördüm ve kimse sevmedi.. Benim de bakmayacağım ürünler arasında, mutlu günler :)

    YanıtlaSil
  3. Kontur uygulamasını merak eden birisi olarak bende bu urunu pas gececegim sanırım 😊

    YanıtlaSil
  4. Keşke aydınlatıcı bir ucunda bronzer diğer ucunda olsaymış...Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ben kontür yapmak istediğimde bu ürünü kullanıyorum bana cok pratik geldi ve severek kullanıyorum hala daha bitiremedim ^^ Fırçayla dağıtmayı seviyorum, sünger biraz ürünü emiyor. Bence doğal bi bitisi var ama sabitlemek gerekiyor. Niye sevmediniz acaba :/

    YanıtlaSil
  6. renkleri harika fakat kullanışlı mı bilmiyorum ama alabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. almaz olaydım dediğim nadir birkaç üründen biri de bu maalesef :-((( hem kalıcı değil hem de renk karışıyor artık..

    YanıtlaSil
  8. Aldığıma, parama ve uygulamak için girdiğim zahmete acıdığım bir ürün bu. Kalıcı değil, renkler birbirine karışıyor, dağıtıldığında bile neredeyse kayboluyor.

    YanıtlaSil
  9. bende de var iki kısım birbirine karışıyor uygulaması pratik değil maalesef :/

    YanıtlaSil